Haberler

AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingi Sona Erdi

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nca Yenikapı'da düzenlenen "Büyük İstanbul Mitingi" sona erdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nca Yenikapı'da düzenlenen "Büyük İstanbul Mitingi" sona erdi.

Mitinge, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, eski Başbakanlardan Tansu Çiller, bazı bakanlar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul milletvekili adayları da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım alana gelişlerinde platforma çıkarak, katılımcıları selamladı.

Mitingde, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak birer konuşma yaptı.

Alanı tamamen dolduran vatandaşlar, konuşmalar sırasında ellerindeki Türk bayrağı ve parti flamalarını sallayıp, tezahüratlarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında, alanda dev Türk bayrağı açıldı. Ayrıca, üzerinde "Güçlü Cumhurbaşkanı, Güçlü Meclis" yazılı ve AK Parti logosuyla Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu dev pankart dikkati çekti.

Miting alanında "Büyük projeler büyük ustalık ister", "Büyük Türkiye güçlü lider ister", "Darbelere direnmek cesaret ister", "Millete hizmet ustalık ister" pankartları yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting sonunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, İl Başkanı Şenocak ve İstanbul milletvekili adaylarıyla vatandaşları selamladı.

Mitinge ailece katılan bazı vatandaşların çocuklarının bulunduğu bebek arabalarına Türk bayrağı ve parti flaması astıkları, yaşlı bir vatandaşın da oksijen tüpüyle geldiği görüldü. Ayrıca, Filistinli aktivist Alaüddin Elfaris, Kudüs konusundaki duruşundan dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a elindeki pankartla teşekkür etti.

Miting, Erdoğan'ın konuşmasının ardından alandan ayrılmasıyla sona erdi. Alanın boşalmasının ardından bariyerler kaldırılırken, yollar araç trafiğe açıldı.

Belediye işçileri, alanda ve çevresinde temizlik çalışması başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title