Haberler

Trabzonspor Evinde Konuk Ettiği Sivasspor'u 3-1 Yendi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 2. hafta açılış maçında Trabzonspor evinde konuk ettiği Sivasspor'u 3-1 yendi.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor, Medical Park Stadyumu'nda Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. Trabzonspor, taraftarı önünde ilk 28 dakikada 3 gol bularak Sivasspor'u 3-1 mağlup etti.

Maça fırtına gibi başlayan Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Olcay Şahan, 14 ve 27. dakikalarda Hugo Rodallega kaydetti. Sivasspor'un tek golü, 45+4. dakikada Barcelona'dan transfer edilen Douglas Pereira'dan geldi.

İlk hafta Başakşehir'e yenildikten sonra taraftarına 3 puan hediye eden Trabzonspor, puanını 3 yaptı. Geçen hafta Alanyaspor'u mağlup eden Sivasspor ise 3 puanda kaldı.

Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor, Ankaragücü deplasmanına konuk olacak. Sivasspor ise sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (9)

SSK EMEKLİSİ:

TEBRİKLER KARAMAN VE TALEBELERİNE , İNŞAALLAH BAŞARILI OLURLAR BU SEZON

2
1
yanıtYanıtla
...:

Kupamızı verin 3.lige düşelim razıyız

0
2
yanıtYanıtla
Recai:

Siz ancak sivası yenersiniz gidin kumda oynayın

1
0
yanıtYanıtla
Besili ak tosun:

Hadi iyisiniz hamsiler

0
0
yanıtYanıtla
dr.titanic:

sivas bu sene düşmemeye oynar.

0
0
yanıtYanıtla
ofli:

Bizim takım üçüncü golden sonra yok oldu.Skorun rahatlığı mutlaka var ama bence bu defans hattıyla bu sene erken havlu atarız.Bu altyapısı fabrika gibi çalışan kulübü sıradan yabancılara teslim edip batağa süren zihniyet küme düşmüştür.

0
0
yanıtYanıtla
Andsmero denizli:

Maçı canlı izledim trabzonspor fırtına gibi başladı ama sonra öyle bir söndü ki bu futbolla ligi 17. falan bitirir. Sivasspor çok iyi oyun oynadı. Solda uğur diye vasat biri vardı onun yerine güzel bir transferle ligi ilk 5 içinde bitirmesi hayal degil.

0
0
yanıtYanıtla
ofli:

On hafta şampiyonluk,yirmi hafta Türkiye kupası ve uefa,yirmibeşinci hafta finiş her sene.Bizde bıktık boş hayallerden.Bu acemi defans hattıyla düşmeyiz inşallah.Altyapısı fabrika olan takımı yabancılara teslim edenler zaten küme düştüler,batacaklar belki de.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

gs nin gücü yetmeyince ys ye hep öyle olur zaten :))))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title