Haberler

Toparlanma Yılı Olması Lazım"

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Trabzonspor'un bu sene hem sahada hem ekonomide hem de birliktelik anlamında toparlanma yılı olması lazım. Bu arada erken gelen bir başarı olursa ondan da son derece mutlu oluruz.

SELÇUK KILIÇ - Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Trabzonspor'un bu sene hem sahada hem ekonomide hem de birliktelik anlamında toparlanma yılı olması lazım. Bu arada erken gelen bir başarı olursa ondan da son derece mutlu oluruz." dedi.

Hacısalihoğlu, dün akşam 3-1 galip geldikleri Demir Grup Sivasspor maçında taraftarların desteğinin çok önemli olduğunu belirterek, "Özellikle bu maçta taraftarın organize olarak birlikte takıma destek vermesi, takımı coşturması takdire şayan bir durumdu. Takımda buna ayak uydurup ilk dakikalarda goller bulunca hem sahada hem tribünde çok coşkulu bir Trabzonspor oldu. Bu da herkesi mutlu etti." diye konuştu.

"Bu galibiyete Trabzonspor'un çok ihtiyacı vardı"

Karşılaşmanın iki yarısında da ortaya konulan futbola ilişkin Hacısalihoğlu, şu değerlendirmede bulundu:

"İlk 45 dakikayı görüp sonrasında hayal kırıklığı yaşamamak lazım. Türkiye'de hiçbir takım özellikle de ilk haftalarda bu tempoyu 90 dakikaya taşıyamaz. Şöyle değerlendirmek lazım, ilk 45 dakikada Trabzonspor yapmak istediğini yaptı, rakibini adeta boğdu ikinci yarı oyunu kontrolünde tutarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu galibiyete Trabzonspor'un çok ihtiyacı vardı."

Hacısalihoğlu, takımın zamana ihtiyacı olduğunun altını çizerek, "Bu kadroda yeni, henüz birlikte çalışmamış, oynamamış oyuncular var. Bunların katılımıyla Trabzonspor'un bugünkünden daha iyi kadro dağılımına sahip olacağına, taraftarı daha çok mutlu edecek bir futbol ortaya koyacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

"Toparlanma yılı olması lazım"

Trabzonspor'un bu sezon çok büyük hedefler koymaması gerektiğini vurgulayan Hacısalihoğlu, "Trabzonspor'un bu sene hem sahada hem ekonomide hem de birliktelik anlamında toparlanma yılı olması lazım. Bu arada erken gelen bir başarı olursa ondan da son derece mutlu oluruz. Asıl hedef Trabzonspor'un yeniden eski günlerine dönecek toparlanmayı yapabilmesi." yorumunu yaptı.

Hayrettin Hacısalihoğlu, dün kente gelen Nijeryalı oyuncu Anthony Nwakaeme ile sözleşme imzalayacaklarını belirterek, "Forvetin 3 bölgesinde de oynuyor. Bu oyuncunun haricinde bir savunma oyuncusu daha kadroya katabiliriz ama şu anda kesin değil." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Hayrettin Hacısalihoğlu Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title