Haberler

Beşiktaşlı Mustafa Pektemek'e Fatih Terim'den Veto

Güncelleme:

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın anlaşmasa sağladığı Mustafa Pektemek'e Fatih Terim'den veto geldi. Terim, 30 yaşındaki yıldız futbolcunun birçok kez sakatlanması nedeniyle transferin gerçekleşmesini istemedi.

Beşiktaş ile Galatasaray arasında sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Geçtiğimiz günlerde yapılan Kulüpler Birliği toplantısında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, uzun süre transfer sohbeti gerçekleştirdi.

Orman, Cengiz'e bir türlü forma şansı bulamayan Mustafa Pektemek'i önerdi. Bu teklife olumlu ya da olumsuz bir cevap vermeyen Cengiz, toplantıdan sonra Fatih Terim'i aradı.

SON SEZONU

Tecrübeli teknik adama Mustafa Pektemek'in transferini isteyip istemediğini soran Cengiz, olumsuz yanıt aldı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sonrasında Fikret Orman'a teşekkür etti ve transfer şimdilik askıya alındı.

Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan 30 yaşındaki santrforun Siyah- Beyazlılarla olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Pektemek Galatasaray Fatih Terim Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (3)

Adem:

Gereksiz bir transfer olur.

7
3
yanıtYanıtla
mahmut izmirli:

ulan fatih terim yaktın bizi. ne olurdu alsaydınız sanki. :(((

4
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

habire kendi kafasını gözünü yarıyo bu aman diyim he

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title