Haberler

Malatyaspor-Fenerbahçe Maçında Sosyal Medyayı Sallayan Olay

Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe maçı öncesi skorbordda bir anda "Fenerbahçe 6-0 Galatasaray" ibaresi çıktı. Bu görüntü sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe maçı öncesi yaşanan skorbord olayı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Maç öncesi 11'lerin sayımı bittikten sonra, skorbordda bir anda, "Fenerbahçe 6-0 Galatasaray" ibaresi belirdi. Bir anlık görüntünün ardından tekrar "Yeni Malatyaspor 0-0 Fenerbahçe" ibaresi yazdı.

Sosyal medyaya düşen videoyu 'siyahalpacino' isimli kullanıcının paylaşması üzerine, özellikle Galatasaray taraftarları büyük tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Sosyal Medya Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (27)

Yılmaz Çetin:

Bu gün Galatasaray başkanı gerçekten beyefendi saygı ve fair olay adına rakibe saygı adına adam herşeyi yaptı ki transfer öncesi gelişmelere. Bu neyin nesi şimdi ayıptır ayıp.

110
6
yanıtYanıtla
yes:

harika yamislar

3
104
yanıtYanıtla
Fikret Orman:

1911de galatasaray 7-0 fenerbahce yaziyor tarihler dersiniz . besiktasi 8-0 ile vurursunuz ama feneri 7-0 yendignizi iddia ettiginiz mac 1911de ona inaniyorsunuz kabul ediyorsunuz. peki 1921de sparta prag 12-0 galatasaray , 1921 servette 10-0 galatasaray bunlar tarih öncesi bi asir olmus diyosunuz. 1911deki mac kabul ediliyo 10 yil sonraki 1921deki kabul edilmio enteresansiniz olm siz

12
88
yanıtYanıtla
KSK li mesut:

Conconlar atlamışlar yine. Hayde kendi çöplüğünüze hayde. ...

10
67
yanıtYanıtla
KEPAZELER:

sen çöplükte olabilirsin de biz SARAYDA YAŞIYORUZ BAHÇEDE ÇÖPLÜKTE DEĞİL:D1-0 :DİYİ GELDİMİ ÇOK SU İÇTİNİZ GERÇİ SAHADA:DHAZMETMESİ ZOR OLMUŞTUR

yanıt2
yanıt3
Usta:

Şampiyonlar liginden elenme+ Emre Akbaba =büyük acı geçmişe özlem

63
1
yanıtYanıtla
Alper:

Acaba bu rezilliğe tarafsız federasyonumuzun cevabı yaptırımı nasıl olacak merak ediyorum

56
5
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Stadinizin ortasina CIM BOM bayragini dikmis Türkiye kupasini kaldirmişiz yetmedi stadinizda Şampiyonluk kupasini söke söke kaldirmiş vede sizlere stadinizi yaktirmişiz daha sayayimi kuş beyinliler..?

51
4
yanıtYanıtla
Şampiyon:

Galatasaray 7 Şikebahçe 0 bunuda yazıyor tarihler ama sizin işinize gelmiyor. 7-0 7-0 7-0 YEDİ-SIFIR boru değil 7-0

44
6
yanıtYanıtla
Mesut:

Emre Akbaba nın parasını sağolsun şampiyonlar ligine giremeyen fenerden çıkarttık. Ne kadar acı bişeydir bu 1 sene bu acı çıkmaz

47
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title