Haberler

Danla Bilic'ten İlginç Açıklama: K.ş.rlık Yaptım

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yayınladığı makyaj videolarıyla milyonlarca kişi tarafından takip edilen Danla Bilic, nasıl ünlü olduğunu ilginç sözlerle açıkladı. Bilic, "K.ş.rlık yaptım." dedi.

Bir milyonun üzerinde takipçisi olan YouTuber Danla Bilic, Kerimcan Durmaz ile birlikte sunduğu 'Şey Dermişim' isimli YouTube programında ilginç itiraflarda bulundu.

Danla Bilic'ten İlginç İtiraf: Kaşarlık Yaptım

FUTBOLCULAR MESAJ ATMIŞTI

Instagram hesabından Alper Potuk, Yusuf Erdoğan, Emre Çolak gibi yıldız futbolculara attığı mesajlarla olay yaratan Danla Bilic, ünlü olma hikayesini şu sözlerle anlattı: "Futbolcu meselem var herkesin bildiği. Şimdi bana kızacaklar ama k.ş.rlık yaptım. Birilerinin özel mesajlarını ifşa ettim. Ünlü olmadım o zaman ama ilk adımı öyle duyurdum. 50 bin 60 bin takipçi geldi bana ve sonra YouTube kanalı açtım."

Danla Bilic'ten İlginç İtiraf: Kaşarlık Yaptım

NE OLMUŞTU?

Instagram hesabından Alper Potuk, Yusuf Erdoğan, Emre Çolak gibi yıldız futbolcularla iletişime geçerek futbolculara mesajlar yollayan Danla Bilic, futbolcuların telefon numaralarını isteyerek mesajlaşmalarını sosyal medyada paylaşmıştı.

Danla Bilic'ten İlginç İtiraf: Kaşarlık Yaptım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kerimcan Durmaz Danla Bilic Instagram Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title