Haberler

Fatih Terim'in Sildiği Eren Derdiyok'u İsviçre Takımı Basel İstiyor

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in gözden çıkardığı Eren Derdiyok'a, İsviçre ekiplerinden Basel talip oldu.

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in son maçlarda takımda yer vermediği Eren Derdiyok'a İsviçre kulüplerinden Basel'in talip olduğu öğrenildi.

Futbol hayatına İsviçre kulübü Basel'de başlayan Eren Derdiyok'un Galatasaray'da forma şansının az olması bu oyuncunun gitme şansını kuvvetlendiriyor.

Fatih Terim'in Sildiği Eren Derdiyok'u İsviçre Takımı Basel İstiyor

Basel'in Eren Derdiyok için nabız yokladığı ve resmi teklif yapmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında.

Galatasaray Yönetimi'nin Teknik Direktör Fatih Terim ile görüşerek Eren derdiyok için yapılacak teklife net bir cevap vereceği öne sürüldü.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eren Derdiyok Fatih Terim İsviçre Basel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

Adınızı Yazın:

git kocum fatih denen hiyardan sana fayda yok

4
13
yanıtYanıtla
ünal:

fatih terim silmişmiş. parator denyo galatasaryı hamhvetti ve ediyor neden, para uğruna egosuyla , beter olun bu karakter yoksununa koca kulübü verdiniz o önce damadıyla kebapçı dövmeyi öğrensin dayak yiyip kaçmak marifet değil

2
10
yanıtYanıtla
mmt:

Kebapcı dövmek öğrenilmesi gereken adamlıkmı adamlıkmı oluyor sana göre. Yoksa adamlık senin gibi yanında ağzını açamayacak adamların klavye başında Türkiye nin spordaki en büyük başarılarını elde etmiş birine denyo yada karaktersizlik demesimi. Parator demişsin, adam sözleşmenin gereğini istemiş, ona değil o sözleşmeyi yapan Demirören''e kızmalısın. Galatasaray''a gelincede siz kümede kalın gerisini biz düşünürüz.

yanıt3
yanıt2
MMT YE CEVAP:

pardon türk futbolu teknik direktörlük ve adam kelimeleriyle parator aynı yerde imla kurallarına bile uygun değil. Adam dediğin futbola geleceğine çalışandır en azından futbol için diyorum. parator milli takımı dünya kupasından etti neden, egosundan, gs anasını ağlattı neden egosundan. gs ın adını tarihe yazdırmışmış, verdiği zarar yaptığı bu işin binlerce katı. bu zatı muhterem alsın damatlarını gitsin kulüplerden ve milletten çarptığı parayı yesin ama kebaçıdan dayak yemesin.

yanıt0
yanıt3
zirtolar:

adam golerini atıyor ama adamı oynatmamak için ugrasiliyor bu bir siyasi oyun bence

1
11
yanıtYanıtla
gs:

nerde yaşıyon sen şizofren, gerçekleri gör biraz

yanıt1
yanıt0
champion 1903:

eren karakterli olduğu için gönderiliyor. hasanşaşı, paragöz parator gibi kişiliksiz egolu, kabadayı olsa kalırdı. Bu kadar ağlak olduğunuzu bilmiyordum ne oldu himmetsporu fes ettiniz galiba salatasaraylılar yardım gelmiyormu ordan ostrendsunds mağdurları sizi. Özlediniz değilmi ariferdem kendini yere atıp beleş penaltılarla şampiyon olduğunuz günleri. Sizi gidi himmetsporlular sizi.

4
7
yanıtYanıtla
Sado:

Yemeği sigortası bizden maaş onlardan bekletmeyin hemen verin

7
2
yanıtYanıtla
hüseyin kaya:

terim avantasını alamayınca kadro dışı bırakıyor eski futbolcu yahu tanju çolak rıdvan dilmen fatih terim düşünmek lazım

1
5
yanıtYanıtla
:

BIRAKIN YA ŞU KENDİNİ BEĞENMİŞLERİ . SATIN GİTSİN . BAK ŞENOL HOCA NE GÜZEL YAPTI GÜVENİ FORVETE KOYDU . ALIN ALT YAPILARDAN 18 -19 YAŞINDAKİ OYUNCULARI OYNATIN . BUNLARA HEM ÇUVALLA PARA VER HEMDE NAZ YAPSINLAR . YETTİ ARTIK .

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title