Haberler

Yakın Dostu Egemen Töreli'nin Ölüm Haberini Alan Şarkıcı Hatice Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

Yakın dostu astrolog Egemen Töreli'nin trafik kazasında hayatını kaybettiğini öğrenen şarkıcı Hatice, telefonla bağlandığı programda gözyaşlarına boğuldu.

51 yaşındaki ünlü astrolog Egemen Töreli, yolun karşısına geçmek isterken, kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Yakın dostunun ölüm haberini alan şarkıcı Hatice, Kanal D ekranlarından yayınlanan 2. Sayfa'ya telefonla bağlanarak ağlamaktan konuşamadı.

"YERE YIKILDIĞIM BİR ÖLÜM HABERİ"

Yakın dostunun ölüm haberini spor salonunda alan Hatice, gözyaşları içinde şunları söyledi: İki gün önce konuştum radyosunda şarkımı paylaştı. İnanmıyorum şu an spordayım yere yıkıldığım bir haberdi. Çok ani bir ölüm oldu. Bugün kandil Allah'tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Uzun yıllardır arkadaşız son beş yıldır sıkı dosttuk çok yakındık. Çok acı ve hicap duyuyorum. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun Allah rahmet eylesin."

Yakın Dostu Egemen Töreli'nin Ölüm Haberini Alan Şarkıcı Hatice Gözyaşlarına Boğuldu

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN HAYATINI KAYBETTİ

Ünlü isimlerin en yakın ismi astrolog Egemen Töreli, Çorlu'da yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada M.T.'nin kullandığı 59 PT 161 plakalı kamyonet, önce Töreli'ye ardından elektrik direğine çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü M.T. ile Töreli, ağır yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri, yaralıları ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Egemen Töreli, götürüldüğü Çorlu Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ünlü astrolog Egemen Töreli, bugün ikindi namazına müteakiben Çorlu Garaj Camii'nde defnedilecek.

Yakın Dostu Egemen Töreli'nin Ölüm Haberini Alan Şarkıcı Hatice Gözyaşlarına Boğuldu

Yakın Dostu Egemen Töreli'nin Ölüm Haberini Alan Şarkıcı Hatice Gözyaşlarına Boğuldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Egemen Töreli DOST Partisi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500

Yorumlar (17)

champion black eagle:

Ne dediğin anlaşılmıyor Hatice çıkar üstündekileri de ne dediğini anlayalım :)))

8
2
yanıtYanıtla
başınız sağolsun hatice:

sen nasıl bi krelsın !!!

yanıt0
yanıt0
OTTOMAN:

gız sidikli hacce sen neara ünlendinde ünlülere kanka oldun hii

5
1
yanıtYanıtla
ünal özer:

kendini öne çıkarmaya reklamını pazarlamanı yapmaya ne bahane varsa bulup tv lere bağlanıyor , meziyet yetenek vasıf ne ; yok, şarkım var diyor nerde gören yok, sanatçıyım diyor gören yok, görünen tek yeri tangalı kalçaları bikinili göğüsleri. sen pazarlamaya devam demekki zengin biri düşmedi hala

5
0
yanıtYanıtla
Mühendis:

üzülmeye değmez.

5
0
yanıtYanıtla
Of’li:

dogru söze ne denir.

yanıt2
yanıt0
Polat AS:

Astrolog nedir ya.

3
1
yanıtYanıtla
Büdü:

Astrolog, pastirmanin cemensiz sekli olup, kitlama diye tabir edilen bir sekilde, bir parca astrolog isirilir, bir parca da aci biber, ikisi birden cignenerek yutulur. . . Cahil. . .

yanıt0
yanıt0
pimpirik:

buda ölenin arkasïndan helva kavurucu.nerde bi ölu bu aglar.

1
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

vay hacce bugünlerimide görecektin

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title