Haberler

Serdar Aziz, Yurt Dışından Takımlarla Transfer Görüşmelerine Başladığını Açıkladı

Güncelleme:

Galatasaray'da Fatih Terim'in gönderilecekler listesine koyduğu Serdar Aziz, "Yurt içi ve yurt dışında kulüpler ile transfer görüşmelerine başladığımı ve gelen teklifleri değerlendirdiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum." dedi.

Galatasaray'ın transfer listesine koyduğu Serdar Aziz, Instagram hesabından bir açıklama yayınladı.

İşte Serdar'ın açıklaması:

"Sözleşmeli olduğum kulübümün yönetimi tarafından menajerim aracılığı ile tarafıma, "teknik ekibin talebi doğrultusunda ayrılmam isteği ile kulüp bulunması" yönündeki karar iletildi. Bu karar sonrası tatilimi yarıda keserek İstanbul'a geldim ve menajerim ile buluşarak Teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim ile görüşme yapmak istediğimi, bu sürece kadar da transfer konusunda hiçbir çalışma ve görüşme yapılmamasını rica ettim. Bu düşüncemi ve ayrıntıları menajerim aracılığı ile kamuoyuna duyurdum. Reel olarak devam eden süreçte menajerimin yurt içi ve yurt dışında kulüpler ile transfer görüşmelerine başladığını ve gelen teklifleri değerlendirdiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

"SÜRECİN SONUNA KADAR SESSİZLİĞİMİ KORUYACAĞIM"

Tabii ki bu esnada kulübüm ile sözleşmemin devam etmesi sebebi ve bonservisli bir oyuncu statüsünde olmamdan dolayı yapılan tüm görüşmeler menajerim tarafından kulübüme birebir şekilde iletilmektedir. Bu yüzden transferim içeriğinde belirlenen bonservis bedeli ve görüşülen kulüpler ve olası gelişmeler hakkında açıklama yapacak tek yetkili adres GALATASARAY SPOR KULÜBÜ'dür. Tüm bu süreç içerisinde sessiz kaldığım gibi sosyal medyada zaman zaman değişik algılar oluşturulmak ve şahsımı yıpratmak için gösterilen çabaları üzüntü ile takip etmekteyim. Devam eden sürecin sonuna kadar aynı sessizliğimi koruyacağımı tüm spor kamuoyu ile paylaşarak saygılarımı sunarım..."

Serdar Aziz, Transferiyle Alakalı Yetkili Olan Kulübün Galatasaray Olduğunu Belirtti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Serdar Aziz Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

Himmetspor:

Koskoca galatasaray futbolcularının paralarını bile ödeyemiyor. Ama medya bunun üzerinde durmak yerine diğer takımlara daha fazla odaklanıyor. Ayrıca tazminatörün de bu sene 4 yada 5. sefer balonu tekrar sönecek. Tabi namoğlu amcaları tarafından bedavaya şampiyon yapılmazsa.

7
14
yanıtYanıtla
CAPS:

al işte bir boş çene daha çıktı

yanıt7
yanıt1
AHA:

fatih babana ve futbolculara bir telefon et paraları ödenmiş mi ödenmemiş mi bak sana ne cevap veriyorlar tabiki o sözleri kaldıra bilirsen

yanıt5
yanıt0
destek derken:

namoğlu amcası gsarayı tytsa 5 golü iptal edilmez, ayrıca avrupada bir takım aleyhine en fazla çalınan 8 penaltı golü yedirilmezdi cahil ve taraflı kardeşim

yanıt9
yanıt3
himmetspor:

cahil DESTEK DERKEN adlı vatandaşa cevap: Evet galatasarayın 5 tane golü iptal edildi çünükü artık VAR denen şey VAR. VAR geçen sene namoğlu tarafından hakemlerle şampiyon yapılırken olsaydı yine şampiyon olamazdınız. ayrıcı geçen sene sadece ofsayttan 11 tane gol attınız. Türkiyede en çok kendini yere atan futbolcular galatasaraydadır. Bunu yoldan çevir kime sorarsan sor aynısını söyler. Arif mi Hakanlarınız mı burak yılmaz mı hagi mi ?hangisini diyeyim futbol bilgisi ile boş yazan kardeşim.

yanıt1
yanıt5
GÖNDER:

Himmet Spor sen önce hangi takımı tuttuğunu söyle bizde senin nasıl bedava şampiyon olduğunu ve şike ile nasıl şampiyon olduklarını söyleyelim 3 penaltı bir malbora

yanıt3
yanıt1
himmetspor:

GÖNDER adlı kullanıcıya cevap: Ne oldu kardeş yazdığım gerçekler zoruna mı gitti ? galatasarayın sadece ofsayttan attığı 11 gol gerçeği benim tuttuğum takımla ne alaka ?VAR olunca namoğlu çocukları beleş puan alamayacağını anlayınca hemen de nasıl başladı ağlamaya.

yanıt0
yanıt0
GÖNDER:

HİMMETSPORa cevap demek ki nottingen forest yemiyor ki takımını açıklayamıyorsun

yanıt0
yanıt0
YEDİNİZ ADAMI:

TERİM YEDİ ADAMI EGOSU UĞRUNA. TERİM İSTİFAA

3
7
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

SEN FENERDEN BAŞKA TAKIMA GİT, BÜTÜN FENERLİLER EŞŞEK GİBİ ANIRIR SÖZ:)

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title