Haberler

6 Ay Hapis Cezası Alan Oyuncu Ufuk Bayraktar, Cezaeviden Çıkar Çıkmaz Film Çekecek

Güncelleme:

Bir döneme damgasını vuran Ezel dizisinde, Ramiz Dayı'nın gençliğini canlandırarak hafızalara kazınan oyuncu Ufuk Bayraktar, cezaevinden çıkar çıkmaz, kabadayı rolüyle yeniden ekran karşısına çıkacak.

2007 yılında karıştığı bir kavgada babasına ait ruhsatsız silahı üzerinde bulundurduğu gerekçesiyle yargılandığı davadan hapis cezası alan oyuncu, tahliye olduktan sonra cezaevinde yazdığı hikayesinin film çekimlerine başlayacak.

"GEREKLİ İZİN İÇİN BAKANLIKLA YAZIŞIYORUZ"

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın cezaevinden çıkışı ile açılması planlanan çekim için abisi Uğur Bayraktar açıklama yaptı. Abi Bayraktar, "Ufuk 3 ya da 5 Mart tarihinde çıkacak. Filmle ilgili ana konuyu orada yazıp bize verdi, senaryolaştırma çalışmaları devam ediyor. Filmin açılışını, onun cezaevinden çıkış görüntüsüyle yapmak istiyoruz. Gerekli izin için de Bakanlıkla yazışıyoruz" dedi.

6 Ay Hapis Cezası Alan Ufuk Bayraktar, Cezaeviden Çıkar Çıkmaz Film Çekecek

EN İYİ ERKEK OYUNCU ÖDÜLÜNÜ ALMIŞTI

Zeki Demirkubuz'un 'Kader' filmiyle 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü' alan bayraktar, gişe rekortmeni 'Dağ' filmiyle de adından söz ettirmişti.

6 Ay Hapis Cezası Alan Ufuk Bayraktar, Cezaeviden Çıkar Çıkmaz Film Çekecek

6 Ay Hapis Cezası Alan Ufuk Bayraktar, Cezaeviden Çıkar Çıkmaz Film Çekecek

6 Ay Hapis Cezası Alan Ufuk Bayraktar, Cezaeviden Çıkar Çıkmaz Film Çekecek

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (35)

ercan:

kırk yıl görmesek aklımıza gelmez zaten hiç tanıyamadık kimdi bu

67
26
yanıtYanıtla
Ds:

Ucuz sokak serserisi, bisey olmadan oldum sanan ahmak, Bide bunu burda savunuyorlar Yazik, adam silahli kavgaya karisiyor Bumu sanatçi? Tüküreyim onun oynayacagi Filme ....

21
32
yanıtYanıtla
abuzer kadayıf:

beyinsiz mahluk adama laf diyonda cumhur başkanıda ceza evinden çıktı onada aynı lafı söylesene sizin gibi zihniyetliler yüzünden bu hallerdeyiz

yanıt14
yanıt5
Hancer:

Karşısına çıksan acaba böyle konuşabilirmişim ??

yanıt1
yanıt0
erdbdr:

aptal adamlar silahsız ülkeyi soyuyor neden bahsediyosun buna gelenekadar

yanıt1
yanıt0
Yeni ateist:

Bu serseri dursun hapiste

9
34
yanıtYanıtla
G@zi:

Merakla arda turan ne zaman iceriye alınacağı günü bekliyorum ama herhalde dayısı çok.

33
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

ünlü oyuncuymuş,,peki ben niye tanımıyorum..?

14
20
yanıtYanıtla
ufuk ufuk:

ünlü olmasa çukurda cumali karakterini bu oynasın diye yönetmene baskı yapılmazdı adam ünlüde sen tanımıyorsun sen tanısanda bir sey değişmiycek boş ver sen tanıma Aleyna Tilkiyi tanıyorsan sıkıntı yok

yanıt10
yanıt3
Dürüst:

ADANALI yine konuştun bal kabagı,dürbünlü adanalı degilki senin gibi mal olsun:))

yanıt7
yanıt2
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title