Haberler

Beşiktaş, Borcunu 2,3 Milyar TL Olarak Açıkladı

Güncelleme:

Beşiktaş, toplam borcunu 2018 yılı itibarıyla 2,3 milyar TL olarak açıkladı.

Beşiktaş'ın 2019 yılı birinci olağan Divan Kurulu Toplantısı Vodafone Park Stadı'nda gerçekleştiriliyor.

Konuşma süresinin düşürülmesi önergesinin verilmesiyle üyeler arasında yaşanan tartışmalarla başlayan toplantı, Divan Kurulu faaliyetlerinin açıklanmasıyla devam etti. Daha sonra kürsüye gelen Denetleme Kurulu Üyesi Suat Anıl siyah beyazlıların borç durumunu açıkladı.

2,3 MİLYAR TL BORÇ

Denetleme Kurulu raporuna göre Beşiktaş'ın toplam borcu 2018 yıl sonu itibariyle 2.314.695.709 Türk Lirası olarak gerçekleşti.

Divan Kurulu, Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman'ın konuşması ile devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Spor Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (15)

rewillion gs:

Borç Beşiktaş''a ait olunca fırsat kollayanlar tarafından hemen bütün gazetelerde abartılarak milletin gözünün içine sokulacak şekilde haber yapılıyor! birde Fener ve Galatanın borçlarını büyük harfler ile yazsanız da millet görse bilse ne olduğunu !

40
0
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Elin gavurun ülkesinde topcular bile vergi veriyor bitek bizim türkiyede yok

6
0
yanıtYanıtla
Mehmet Kurt:

Fiko paralar nerde???

6
0
yanıtYanıtla
hamsi kafa:

bu kafalarla bu kulüpler yönetilirse az bile borç yannız fikret başkan ayrı iyi yönetiyor.ali koç bile beş para etmez adamlara verdiği bir paralara bakın çoğu kadroda yok yazık çok yazık gelen vurdu giden vurdu oluyor hep kulüplerimiz......

4
1
yanıtYanıtla
FİKO BAŞKANa sorulmalı:

Ben anlamıyorum 2 şampiyonluk yaşamış , şampiyonlar liginden iyi gelirleri olan, bütün futbolcuları deli rakamlara satmış bir kulüp nasıl oluyorda oyuncu elinde tutamayan bir BEŞİKTAŞ oluyor bunun hesabı sorulmalı FİKO .

5
0
yanıtYanıtla
Adınızışşşşş:

varsa var lan borcumuz öderik :D fiko adamsın

3
1
yanıtYanıtla
tekrar feda yine feda yeniden feda:

sevene can feda sevmeyene elveda

2
1
yanıtYanıtla
KANGAL SUCUK:

MENEMENDEN SONRA SUCUKLU YUMURTA GÜNLERİ GELİYOR DEMEKKİ .

0
2
yanıtYanıtla
Harun:

Sucuklu yumurta zengin işi

yanıt0
yanıt1
MAHONİ:

fiko paralar nerde fiko

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title