Haberler

CHP'li Milletvekilleri Tezcan ve Bülbül Nto'yu Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül, Nazilli Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül, Nazilli Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Nazilli Ticaret Odası Yönetim kurulu ve Meclis üyelerinin yaptıkları kurumsal çalışmalar kapsamında geçtiğimiz günlerde TBMM'ye yaptıkları ziyarete iade olarak Oda'ya gelen Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül'ü Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan ile Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler karşıladı. CHP İlçe Başkanı ile Nazilli Millet İttifakı Adayı Kürşat Engin Özcan ve her iki partinin üyelerinin de katıldığı ziyarette ağırlıklı olarak Nazilli Bölgesinin kalkınması için yapılması gereken yatırımlar ve bölgenin ihtiyaç duyduğu hizmetler konuşuldu. Ticaret Odası üyeleri tarafından belirlenerek, Belediye Başkanı adaylarının taahhütleri içinde olması beklenen konular Bülent Tezcan'ın da bilgisine sunuldu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Nazilli Ticaret Odası tarafından Meclisteki Aydın Milletvekillerine yapılan ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, bölgenin fikir önderi Nazilli Ticaret Odası'nda bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Odanın çalışmaları hakkında bilgi sahibi olduğunu söyleyen Tezcan yaptığı konuşmada, NTO tarafından hazırlanan dosyaların tüccarın ve sanayicinin fikir ve beklentilerini göstermesi açısından çok önemli olduğunu, bölgenin kalkınması için üzerlerine düşen bir görev olduğu takdirde yetkisi dahilinde yapmaya gayret göstereceğini söyledi.

Yönetim kurulu Başkanı Nuri Arslan ise, "Ticaret Odası olarak bölgeye hizmetten başka bir düşüncelerinin bulunmadığını ifade ederek, sorunlarımızı sahiplenen bizi dinleyen, sanayici ve tüccarın isteklerine kulak veren kim olursa olsun bizim için muteberdir. Biz bir meslek kuruluşunun yöneticileri olarak tüm partilere eşit mesafedeyiz. Bu nedenle üyelerimizin istekleri ve bölgemiz için yapılması gereken çalışmalar bizim birinci önceliğimiz. Tezcan'a ve Bülbül'e ziyaretleri için tüm Oda üyelerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Bülent Tezcan Nazilli Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title