Haberler

Fuarizmir'e Getirilen İlk Mermer Blok, Vinçle İndirildi

İZMİR'de 27 Mart'ta açılacak olan MARBLE için ilk blok 'Marqueen', sergileme alanına vinçle indirildi.

İZMİR'de 27 Mart'ta açılacak olan MARBLE için ilk blok 'Marqueen', sergileme alanına vinçle indirildi.

Bu yıl 25'inci kez düzenlenecek olan MARBLE - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 27- 30 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Türkiye ve dünyanın çeşitli noktalarından Fuarizmir'e gelecek olan sektör temsilcileri, yeni doğal taş örneklerinin tanıtımını yapacak, en son teknoloji iş ile mermer makineleri ve makine sarf malzemelerini sengileyecek. Fuar, sadece profesyonel ziyaretçilere açık olacak.

VİNÇLE İNDİRİLDİ

150 bin metrekarelik alanıyla Türkiye'nin en önemli fuarlarının başında gelen MARBLE İzmir Fuarı'nda çalışmalar devam ederken, ilk blok sergileme alanına indirildi. D Holü'nün giriş bölümünde bulunan sergileme alanına vinç yardımıyla yerleştirilen ilk blok, Manisa'nın Saruhanlı ilçesinden çıkarılan 'Marqueen' oldu. Kahverengi tonlarda, yurt dışına blok halinde satılan ve Türkiye'de de prestijli projelerde kullanılan Marqueen'in ardından blok alanı dolmaya devam edecek. Ağırlıkları 10 ile 30 ton arasında değişen 1500 blok, fuar boyunca Fuarizmir'de sergilenecek. Renk renk, çeşit çeşit doğal taşlar, 7 bin metrekare alanda yer alacak. C Holü'nün dış kısmından başlayarak D Holü'nün açık otoparkının bir bölümüne kadar bloklar yerleştirilecek. Hollerde de bulunacak işlenmiş ve yarı işlenmiş birçok doğal taşı sektör profesyonelleri inceleme fırsatı yakalayacak. Yerli ve yabancı katılımcılarla ziyaretçiler, ticari anlaşmalar yapma olanağına sahip olacak. Türkiye'de tespit edilen 650 farklı renk ve dokudaki doğal taşların en güzel örnekleri MARBLE'da yer alacak. Uluslararası piyasada en tanınmış doğal taş çeşitlerinden olan Süpren, Elazığ Vişne, Akşehir Siyah, Manyas Beyaz, Bilecik Bej, Kaplan Postu, Denizli Traverten, Ege Bordo, Milas Leylak, Gemlik Diyabaz ve Afyon Şekeri gibi çeşitler MARBLE'de sergilenecek.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

27 Mart Türkiye İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title