Haberler

Fenerbahçe, BB Erzurumspor'u 1-0 Mağlup Etti

Güncelleme:

Süper Ligin 33. haftasında Fenerahçe, deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u Victor Moses'ın attığı golle 1-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Ligin 33. haftasında Fenerbahçe, BB Erzurumspor ile deplasmanda karşılaştı. Suat Arslanboğ'nın yönettiği mücadeleyi Fenerbahçe 1-0 kazandı. Sarı-lacivertli takıma galibiyeti getiren golü 59. dakikada penaltıdan Moses kaydetti. Bu sonuçla Erzurumspor ligde kalması mucizelere kaldı.

Fenerbahçe, BB Erzurumspor'u 1-0 Mağlup Etti

TARAFTARLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Termometrelerin 10 dereceyi gösterdiği Erzurum'da taraftarlar, tribünleri çok büyük ölçüde doldurdu. Çevre illerden çok sayıda taraftar da maçı izlemek için Erzurum'a geldi. Mavi-beyazlı taraftarlar, maç öncesi koreografi gerçekleştirdi. Taraftarlar, "Sen gerçek her şey yalan" yazılı pankart açtı. Fenerbahçe taraftarları da tribünde kendilerine ayrılan bölümde yerlerini alarak takımlarına destek verdi.

ERZURUMSPOR NASIL LİGDE KALIR?

BB Erzurumspor'un ligde kalması için son hafta Göztepe'nin yenilmesi, Bursaspor'un puan kaybetmesi Erzurumspor'un ise galip gelmesi gerekiyor.

Göztepe-Ankaragücü

Yeni Malatyaspor-Bursaspor

Kayserispor-Erzurumspor

Fenerbahçe, BB Erzurumspor'u 1-0 Mağlup Etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erzurumspor Kulübü Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (30)

Ok:

Ferner erzurumu 2 liege yollar Bank o 2 oyna kazan

10
12
yanıtYanıtla
...................:

DADAŞLAR 5 FB 0

yanıt7
yanıt12
Yusuf ataman:

Cok sukur dadaslarin inilti sesleri yankılanıyor

8
8
yanıtYanıtla
mustafa 25:

kına yak jozef

yanıt2
yanıt1
Sogomon:

Göztepe yenilip bursa puan kaybeder manchester united ligden cekilir Hindistan ay a cikar asgari ücret 5000 tl olur amerika komünist olur Azerbaycan Ermenistan birlesirse dadaslar ligde kalir Malatya nin ahi sepetledi Güle güle

10
5
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

hadi hayırlısı. . .

13
1
yanıtYanıtla
:

DADOS MODOS YOBAZ ISTEMIYORUM BU LIGDE

9
5
yanıtYanıtla
25 mert:

konuşuyosun ama boş konuşuyosun isimsiz sıfatsız

yanıt4
yanıt4
esadaş:

bu gün duyduğum en güzel haber dadaşlar kümeye helal fener. ))))))

5
5
yanıtYanıtla
Adalet Demokrasi:

Kim tutar seni,Yaşşa Fenerbahçe

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title