Haberler

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Fatih Terim'in Heykelini Dikeceğiz

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Fatih Hoca, Türk futboluna mührünü vurdu, heykelini dikeceğiz." dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, TRT Spor'da gündeme dair açıklamlarda bulundu. Cengiz, "UEFA'dan 2+1 yıl men olacaktık. 5 milyon euro yerine 147 milyon euro hesap aşımı var. Bir başkanımız diyordu ya 'UEFA çatırdayacak' diye, UEFA çatırdadı, Milan, PSG. Yeniden ceza verme yoluna girdiler. Dört ay dantel gibi, oya gibi işledik, ceza almadık. Ne çektiğimizi Abdurrahim Bey bilir." dedi.

"MALİ ANLAMDA EN İYİ KULÜBÜZ"

Cengiz, "37 bin 581 ortalamamız var. Avrupa'da seyirci ve mali performans artışında 4. sıradayız. 1905 yılından beri en yüksek rakamdayız. Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynadığımız dönemdeki sayıyı aştık. 101 milyon TL seyirci gelirimiz, bu yıl 233 milyon TL oldu ve giderek artıyor. Gelirde milyar TL'yi zorluyoruz. Bugün itibarıyla büyük kulüpler arasında mali dengesi en iyi kulübüz diyebilirim. Ama mutlaka banka yapılandırılması yapılmalı. Kulüpler mali anlamda çok kötü. Türkiye'de 4 büyükler içinde mali dengesi en iyi durumda olan kulübüz. Kulüplerin kötü durumda olmasının vebalini hep gelecek nesiller ödüyor." diye konuştu.

"EYY TFF BİR KADRO KUR"

Başkan, "TFF'de önemli seçim var. Galatasaray'ın maçına kimin atanacağını tartışmayı bırakın. Birlik olmalıyız, UEFA'ya birileri girmeli, Fenerbahçe'den olur, Trabzonspor'dan olur. Biz birbirimizi yemekten ülkemizi kurtaramıyoruz. Eyy TFF, bir kadro kur ve bu konularla ilgili çalışma yap. Maç saatini, fikstürü bırak. TFF bu olaylara müdahale etmeli, eski gücüne geri gelmeli. Türkiye'yi çok önemsiyorlar, buradaki futbol aşkının farkındalar." ifadelerini kullandı.

"FATİH HOCA'NIN HEYKELİNİ DİKECEĞİZ"

Cengiz, " Fatih Hoca'nın heykeli zaten gönüllerde dikilmiş. Müzemizde onun da heykelini olmasını isterdik ama sığmamış bilgisi verildi. Ayrıca 3 bine yakın kupa o müzeye sığmadı, bir kısmı Beyoğlu'nda duruyor. Fatih Hoca, Türk futboluna mührünü vurdu, heykelini dikeceğiz." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Fatih Hoca Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (52)

yorumcu:

Futboldan soğutanların heykelini dikin, unutulmasınlar.

9
11
yanıtYanıtla
imparator:

Terim gs de oldugu sürece kupa yüzü göremeyeceğinizi cok iyi biliyorsunuz çatlıyorsunuz bu yüzden kuduruyorsunuız

yanıt11
yanıt3
GS:

ZORUNA MI GITI NIYE BURDASIN ONU ANLAMADIM

yanıt5
yanıt3
FB34:

6s ve imPARAtor terim değil muhterem hocanız yaşadığı sürece kimse kupa göremez

yanıt1
yanıt0
Hayrettin...:

Zâten heykel gibi taşlaşmış bir kibir âbidesi...

4
7
yanıtYanıtla
YUH:

Yanına bülenti, suatı ve daha sayamadığım birçok hakemin hatta komple tff nin heykelciklerini koyun ayıp olmasın adamların emeklerine. Yıllardır ne zaman başınız dara düşse yetişiyorlar imdadınıza.

4
6
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK KİM CİMBOM PENDİK:

FİHTİRELER FENERE BU RAMAZAN DİYANET AÇIKLADI VERE BİLİRSENİZ Bİ ŞARTLA ÇALDIĞI KUPAYI GERİ VERECEK BİRDAHA YAPMAYACAK TÖBE EDECEK HAHAAAAAAAAAAAAAAA

6
3
yanıtYanıtla
GS:

SÜPER IMPARATOR TERIM BABA

6
3
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Sn baskan Fatih hocanin bir degil bir kac heykeli dikilmelidir..

4
4
yanıtYanıtla
Hersey guzel olacak fenere yardim:

O kdar betonu nerden bulacaz gardas renktasim :))

yanıt1
yanıt2
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title