Haberler

Galatasaray, Banega transferinde anlaşmaya çok yakın

Güncelleme:

Galatasaray özellikle Teknik Direktör Fatih Terim'in çok istediği Sevilla'nın yıldız isimlerinden Banega'nın transferi için uygun zemin arıyor. Sarı kırmızılı ekip ve Sevilla yönetiminin 5,5 milyon euro bonservis bedelinde anlaşması bekleniyor.

Sarı-Kırmızılılar, Ever Banega transferinde mutlu sona çok yakın Tangocu'yu ikna eden Galatasaray Yönetimi, Sevilla ile de pazarlıklarını kıran kırana sürdürüyor. İki takımın 5,5 milyon euroda el sıkışması bekleniyor.

Galatasaray'da transfer hareketliliği sürüyor… Sezon sonunda kiralık sözleşmesi biten Badou Nidaye'nin yerini doldurmak için çalışmalara başlayan Sarı-Kırmızılılar, Sevilla'nın satış listesine koyduğu Ever Banega için İspanyol ekibiyle masaya oturdu. La Liga temsilcisi Cim Boma'a kapıyı 8 milyon eurodan açtı, Galatasaray ise ilk olarak 3,5 milyon euro teklif etti. Teknik direktör Fatih Terim'in oyuncuda ısrar etmesinin ardından pazarlıklar başladı…

HAFTAYA SON KEZ GÖRÜŞECEKLER

Kıran kırana süren pazarlıklar sonrasında Sevilla, 6 milyon euroya kadar indi. Galatasaray'ın ise son teklifi 5 milyon euro oldu… İki taraf da düşünmek için masadan kalktı. Menajerler ve yöneticiler arasında telefon trafiği devam ediyor. İki kulüp hafta içinde son bir kez daha masaya oturacak. Tarafların 5,5 milyon euroda anlaşması ve resmi imzaların atılması bekleniyor. İki taraf el sıkıştığı an Sarı-Kırmızılılar KAP bildirimini yapacak.

BANEGA TEKLİFİ KABUL ETTİ

Sevilla ile pazarlıklarını sürdüren G.Saray, Banega'nın menajeriyle ise her konuda anlaştı… Yıllık 3,5 milyon euro isteyen Arjantinli yıldız, 3 milyon euroya ikna edildi. Tangocunun sözleşmesine başarı bonusu olacak ancak maç başı ya da puan başı prim olmayacak. Bilindiği gibi Galatasaray Futbol A Takım İdari Direktörü Şükrü Hanedar ve İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Salı günü Ever Banega'nın menajeriyle İstanbul'da bir araya gelmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

FENEVLİ:

SATMADAN ALAMAZ BUNLAR LAFFF

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title