Haberler

Galatasaray transfer haberleri: Forvet için üç bomba isim!

Güncelleme:

Galatasaray transfer haberlerinde yeni gelişmeler mevcut. Galatasaray forvet hattı için Vedat Muriqi'i ve ikinci forvet olarak da Fenerbahçe ile de adı geçen Max Kruse'yi istiyor. Ndiaye'nin yerine geçen diğer bir isim de Ever Banega. İşte Galatasaray transfer haberlerinde son gelişmeler!

Galatasaray hücum hattında önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Galatasaray yönetimi mevkilerin hepsine en iyi yıldızı koymayı hedefliyor. İlk isim Vedat Muriqi iken ikinci isim olarak Max Kruse hedefleniyor. Ayrıca Sarı Kırmızılılar kiralık Ndiaye'nin yerine iki yönlü tecrübeli bir oyuncu almak istiyor. Bu bölge için listenin ilk sırasında Arjantinli yıldız Ever Banega var. İşte Galatasaray transfer haberleri son dakika bilgileri!

İLK SIRADA VEDAT MURİQİ YER ALIYOR

Forvet hattına takviye arayışında olan Galatasaray'ın Vedat Muriqi için çalışmaları sürüyor. Cim-Bom, Çaykur Rizespor'un Kosovalı golcüsü için teklifini güncelleyerek sundu. Vedat Muriqi, Fenerbahçe'nin isteğine rağmen her fırsatta Galatasaray'da oynamak istediğini belirtiyor. Muriqi'in kararlı davranışıyla bu transferin önümüzdeki günlerde yüksek ihtimalle gerçekleşmesi bekleniyor.

FENERBAHÇE'YE ÇALIM: MAX KRUSE!

Galatasaray ve Fenerbahçe transferlerde çakışırken Max Kruse isminde yine karşı karşıya geldiler. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, yeni sezonda takımı 4-4-2 de oynatmayı düşündüğünden Kruse'yi ikinci forvet için ideal isim olarak gördüğü belirtiliyor.

EVER BANEGA YÖNETİMİ ZORLUYOR!

Galatasaray, transferdeki en önemli hedeflerden biri de Ever Banega… Cim-Bom'un Banega için 2 cephede görüşmelerini tüm hızıyla sürdürüyor. Bonservis konusunda Sevilla ile yapılan pazarlıklarda fark 1.5 milyon Euro'ya kadar indi. Yönetimi esas zorlayan oyuncu tarafı... Pek çok talibi olan Arjantinli yıldız, 4 milyon Euro maaş ısrarını diretirken Cim Bom, 3.2'ye çıktı. Banega'nın menajeriyle hafta başında tekrar görüşülecek.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Galatasaray Fenerbahçe Max Kruse Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

ALİ AGA:

1 tane Türk al bari yuh sana paragöz fatih

3
8
yanıtYanıtla
Kenan:

Göster birtane Iyi türk golcü

yanıt8
yanıt2
SEMT-İ SAKARYA:

nolur şu vedattan vazgeçelimde 6alatasaray alsın valla isabet olur

3
6
yanıtYanıtla
Akıllı Lazım:

Umarım Liseliler Dediğini Yaparlar Gs Transfer Yapamasın . . . . Böyle Kalsınlar :D :D Haydi Bastır Liseee :D

1
8
yanıtYanıtla
SİTKOM:

Biz kimi istesek ''Ben GS gideceğim'' diyor, ne varsa bu GS da.

1
4
yanıtYanıtla
Ramazan:

Gs yi gs lilara birakinn

0
0
yanıtYanıtla
Ramazan aciksozlu:

Haydiii fatihh hocamm alalimm da 23 yapalimm

0
0
yanıtYanıtla
Ramazan aciksozlu:

Alalimm fatihh hocamm 10 numara

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title