Haberler

Bizim Hikaye dizisinin genç oyuncusu Miray Akay, sözlendi

Güncelleme:

Bizim Hikaye dizisinin 19 yaşındaki oyuncusu Miray Akay, dün akşam meslektaşı Atilla Doğukan Türkyılmaz ile nişanlandı. İkilinin nişanı ise sosyal medyada olay oldu.

Güneş'in Kızları dizisinde adını duyuran ve son olarak Bizim Hikaye dizisinde rol alan 19 yaşındaki genç oyuncu Niray Akay, dün akşam 20 yaşındaki oyuncu meslektaşı Atilla Doğukan Türkyılmaz ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı. İkilinin küçük yaşta nişanlanması ise sosyal medyada olay oldu.

SÖZLENDİLER

Genç oyuncu sözlendiğini Instagram hesabından yayınladığı video ile duyurdu. Daner, paylaşımında şunları söyledi: "Bu mutlu günümüzde yanımızda olan aile büyüklerimiz başta olmak üzere, yanımızda olamayıp tebriklerini ve güzel dileklerini ileten bütün tanıdıklarımıza ve takipçilerimize çok teşekkür ederiz.Biz dört yıllık bir birlikteliğin ardından birbirimize söz vermeyi bırakıp sözlenmeyi seçtik,ailelerimiz de uygun gördüler..."

Bizim Hikaye dizisinin genç oyuncusu Miray Akay, sözlendi

TEPKİ YAĞDI

Genç oyuncuların küçük yaşta sözlenmesine takipçilerinden de sert yorumlar geldi. Çifte, "Ya sen daha çocuksun", "Sınavlar girmek gibi derdiniz olmasın", "Yaşıtlarımız sözlensin biz YKS ile uğraşalım" gibi yorumlar yaptı.

Bizim Hikaye dizisinin genç oyuncusu Miray Akay, sözlendi

Bizim Hikaye dizisinin genç oyuncusu Miray Akay, sözlendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

Deniz:

Tabi canim edebi ile nisanlanan evlenene cocuk derler. Onla bunla nikahsiz gezip yasayana medeni . Hadi lennn burasi musluman ukkesi size be kim Kac yasinda evleniyor .

22
2
yanıtYanıtla
GARİP:

TEBRİK EDİYORUM KEŞKE BUNU TÜM ÜLKE ANLASA

yanıt4
yanıt2
bence:

nevar Bunda birbirlrini sevmis nisanlanmislar eskiden 15 yasinda evleniyordu . hicde acayip deyil.

19
2
yanıtYanıtla
burak bey:

yaşı tutuyosa kime ne. illaki 25 - 30 yaşlarına kadar bir çok sevgili yapıp kendini adları sözde ünlü olarak tanıtan kişiler gibi tatmin mi etsin. bi onla bir onla.

16
1
yanıtYanıtla
Ferhat:

gerizekalılar sizde evlenin o zaman niye kıskanıyonuz

12
1
yanıtYanıtla
ASLI:

BU ACELE NİYE??????? GENÇSİN PARAN VAR GEZ TOZ EĞLEN GENÇLİĞİNİ YAŞA HAYATIN TADINI ÇIKAR CANIN SIKILDIMI SEVGİLİ DEĞİŞDİR. ÇOK İSTİYORSAN 30 DAN SONRA DÜŞÜNÜRSÜN EVLİLİĞİ. ŞAHSEN BENCE EVLİLİĞE LÜZUM YOK BERABER BİR EV TUT YAŞA ZATEN TEK ERKEĞE BAĞLANIP KALACAK BİRİ DEĞİLİM KİŞİLİĞİME TERS GELİYOR.

2
11
yanıtYanıtla
Reşit Bin Çeşit:

Yaş olmuş 19, siz boşa zırvalıyorsunuz. Reşit olan kişiye kimse karışamaz

10
0
yanıtYanıtla
Saygı gösterin:

Tabi evlenmeyip sürteceksin orda burda bilmem kaç kişiyle hertürlü şeyi yaşiycaksin yaşın gelincede hani bir 30 falan kırmızı Kurdela takip tatlı şirincik gelin olacaksın değerli olacaksın ozaman. vah vahh yalan dünya ...!

6
4
yanıtYanıtla
zifiri:

erkeklerin yaptığı gibi mi ? erkekler yüzyıllardır yapıyo bunu. yanlış yanlıştır. Ayrıca kimseyi ilgilendirmez senin degerlerin başkalarının değeri olmak zorunda değil. . senin degerlerin doğru diğer insanların yanlışta değil. herkesin doğrusu kendine. boşyapmayın

yanıt1
yanıt1
Saygı gösterin:

Nerde yaşıyorsun amerikada falan sanirim biz Türk toplumunda yaşıyoruz değerlerimiz kültürlerimiz aile yapımız farklı sanırım tabikide doğuda batıda kuzeyde güneyde farklı olabilir gelenek olayı ama şu gerçeği unutmayalım nerde yaşarsan yaşa geniş olmak saygısızlık değerlerini yerler altına almak yalanlarla yaşamak yastığa kafanı rahat koyamamak karşındakine ailesine ailene en büyük saygisizliktir

yanıt1
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title