Haberler

Tartıştığı dini nikahlı eşini, babasını ve engel olmak isteyen köy muhtarını öldürdü

Güncelleme:

Isparta'da bir kişi, çıkan tartışmada dini nikahlı eşi ve babası ile kendisini engellemeye çalışan köy muhtarını tabancayla öldürdü.

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Bayram D., çıkan tartışma sonucu dini nikahla birlikte yaşadığı Asiye Aydoğmuş ve babası Orhan Aydoğmuş ile kendisini engellemeye çalışan köy muhtarı Ayşe Adıgüzel'i tabancayla öldürüp, kaçtı. Şüpheli jandarma tarafından Gelendost ilçesinde yakalandı.

Antalya'da oturan Bayram D., 2013 yılında Asiye Aydoğmuş ile dini nikahla birlikte yaşamaya başladı. Son zamanlarda geçimsizlik nedeniyle sık sık yaşanan tartışmaların ardından Asiye Aydoğmuş, Yalvaç'a bağlı Çetince köyündeki baba evine yerleşti. Bayram D., tüm ısrarlarına rağmen dönmeyen Asiye Aydoğmuş ile görüşmek için bugün öğleden sonra köye geldi.

Tartıştığı dini nikahlı eşini ve babasını ve köy muhtarını öldürdüSoldan sağa Asiye Aydoğmuş, Orhan Aydoğmuş, Ayşe Adıgüzel

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Köyün muhtarı Ayşe Adıgüzel'i bulan Bayram D., nikahsız eşi ve ailesiyle görüşmek istediğini belirterek kendisine yardımcı olmasını istedi. Muhtar Ayşe Adıgüzel ile Bayram D., Isparta- Konya karayolu üzerinde bulunan ve Aşağıova olarak bilinen arazideki bahçeye çalışmaya giden Asiye Aydoğmuş ve babası Orhan Aydoğmuş'un yanına gitti.

BayramD. ve Asiye Aydoğmuş arasında iddiaya göre eve dönme yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ve Orhan Aydoğmuş'un da dahil olmasının ardından öfkelenen Bayram D. yanında bulunan tabancayla Asiye Aydoğmuş ve Orhan Aydoğmuş ile kendisine engel olmaya çalışan muhtar Ayşe Adıgüzel'e ateş açarak olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri Asiye Aydoğmuş, Orhan Aydoğmuş ve Ayşe Adıgüzel'in cansız bedeniyle karşılaştı. Cenazeler yapılan incelemenin ardından morga konulurken, jandarma kaçan cinayet şüphelisi Bayram D.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu Bayram D., Gelendost ilçesine bağlı Bağıllı köyü yakınlarında kaçmaya çalıştığı otomobilde yakalandı. Gözaltına alınan Bayram D. ifadesi alınmak üzere Yalvaç İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydoğmuş Haberler

500

Yorumlar (26)

Hande Yıldırım:

Bu Gidişle Turkiyede Suriyeli Hariç Kimse Kalmaz Kıran Kırana

23
1
yanıtYanıtla
Silahlar Toplansın yasaklansın:

Her türlü silah satışları yasaklanıp toplanmalı Cezalar büyük olmalı artık kimse ölmesin

22
1
yanıtYanıtla
Ben bir garip keloğlanım:

Kardeş, ne yaptın sen yaaa? 3 kuruşluk zevkimiz var, onu da çok görme. Bir tabancamız, bir süperpozemiz, bir de 7+1 yarı otomatiğimiz var, onu da avda ve hedef atışlarında kullanıyoruz ama önümüze geleni ve en küçğk bir tartışma yaşadığımız kişiyi vurmuyoruz. Kanun var, nizam var. Hem sonra silah insanı değil, insan silahı kullanır.

yanıt1
yanıt3
oldumu:

sopaları levyeleri döner bıçaklarını beyzbol sopalarını ki ülkemiz de beyzbolun bir tek kuralını kaç kişi biliyor bilmiyorum ama her arabada olması bu kadar beyzbol sevdası nerden geliyor onuda bilmiyorum hangisini yasaklayacaksın kötülük yapmak için silaha gerek yok iyi bir kalbin ve vicdanın varsa kimseye zarar veremezsin kötü kalbi ve vicdanı toplamak yasaklamak çok zor

yanıt8
yanıt0
Kuru:

Geçen esenyurtta bir inşaat kazısında 4 tane çeset çıktı başına taşla vura vura kafalarını ezmişler 4 dünün de. Silah namustur kardeş. Cinayet sebebi değil. Bıcakla ölen sayısı yılda silahla vurulan sayısından daha fazla. Silah güçlüyle güçsüzü eşitler bunu hiç unutma. Silah adalettir.

yanıt0
yanıt2
Fer65:

Batı doğudan da beter oldu.

13
3
yanıtYanıtla
Biri:

Niye Doğunun nesi var??? Batı hep beterdi zaten.

yanıt11
yanıt2
Gündem-Bugün:

Sanırım idam cezası bunlar için uygulanmalı.

14
0
yanıtYanıtla
Vatandaş rıza:

kuduz köpek gibi

12
0
yanıtYanıtla
burak:

bu yalvaçlılardan uzak durun benden söylemesi kafa kesen de vardı adliyede çatışma çıkaranda

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title