Haberler

Serdar Ortaç, boşandığı eşi Chloe Loughnan evden ayrılırken yolcu etmedi

Güncelleme:

5 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandıran Serdar Ortaç, evinden 10 bavulla ayrılan eski eşi Chloe Loughnan'ı yolcu etmedi. Eski eşi evden giderken uyuyan Ortaç, Chloe ile ilgilenmesi için şoförünü yolladı.

Şarkıcı Serdar Ortaç ile model Chloe Loughnan, 5 yıllık evliliğini 8 Ağustos'ta tek celsede sonlandırdı. Ayrılık sonra toparlanan Chloe, dün öğle saatlerinde doğup büyüdüğü İrlanda'ya geri döndü. O anlarda evde olan Ortaç ise eşini uğurlamadı.

ESKİ KARISINI UĞURLAMADI

2 Sayfa sunucusu Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; Chloe birlikte oturdukları Emirgan'daki evlerinden 10 bavulla ayrılırken Serdar Ortaç uyuyordu. Eski eşini yolcu etmeyen popçu, Chloe ve annesi Lucy'ye "Şoförüm sizinle ilgilenecek" dedi.

Serdar Ortaç, boşandığı eşi Chloe Loughnan evden ayrılırken yolcu etmedi

"ÇOK ÇOK ÜZGÜNÜM"

Evden ayrılırken ağlayan Chloe seyahatten hemen önce aradığı bir arkadaşına şunları söyledi: "Boşanacağımı bile bilmiyordum. Öğrenince hastanelik oldum, 3 kilo verdim. Çok çok üzgünüm. Serdar beni yolcu etmeye ne yazık ki gelmedi. Canı sağ olsun. Bir daha ne zaman dönerim bilmiyorum. Annem, babam, dostlarım toparlanmam için yoğun çaba harcıyor."

Serdar Ortaç, boşandığı eşi Chloe Loughnan evden ayrılırken yolcu etmedi

Kaynak: Magazin

Chloe Loughnan Serdar Ortaç Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (120)

Spor Sever:

hastalıkta sağlıkta yanında olmayanı neden kapıdan uğurlasın defolsun gitsin

181
5
yanıtYanıtla
gurbetci:

aynen

yanıt10
yanıt6
gurbetci:

bu iste burda bitti darisi baska yabancilarla evlenenlerin basina

yanıt25
yanıt10
Adanalı:

Adama bir cocuk bile vermedin ortacın sayesinde gündem oldun adam sana daha ne yapsın cok iyi yapmış

76
6
yanıtYanıtla
Mehmedim:

Aynen Kardeşim....

yanıt4
yanıt1
ADANA KEBAPPPP:

anlat heyecanlı oluyor. . dedikodu yapma git kebap yap hele

yanıt2
yanıt1
d:

belki de olmuyordur cocuğu ne yapsın nereden biliriz ilişkilerin iç yüzünü

yanıt12
yanıt7
Mustafa sandal:

Olayla herhangi bir ilgim yoktur. Zaten ben esmer seviyorum

59
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Gitti gül gibi garı. Yenge fayda yok sana bizim kekolardan. Git medeni ülkeye ve yaşa hayatını

11
19
yanıtYanıtla
Adamın Biri:

Serdarla evliyken medeni!!! Amerikada medeni!!! irlandada ve bazı medeni avrupa şehirlerinde medeni erkeklerle takılıyordu zaten. Gitmediği medeni ülke kaldıysa onu da sen yaz medeni!!! ülke yalakası arkadaşım. . . Hatta istiyorsan sen de git medeniyet!!! öğren de gel. Biz ülkemizde sizsiz daha mutlu oluruz. . .

yanıt7
yanıt0
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title