Haberler

Fenerbahçe, Gustavo ile söz kesti!

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin uzun süredir istediği Gustavo transferinde yeni gelişmeler yaşandı. Oyuncunun kulübü Marsilya, Gustavo'nun bonservis ücretinde indirim yapınca iki taraf anlaşmaya çok yaklaştı. Sarı lacivertli ekibin Brezilyalı orta saha oyuncusu ile 3 yıllık prensip anlaşması yaptığı öğrenildi.

Sarı-Lacivertliler, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın listesinin ilk sırasındaki Luis Gustavo için birkez daha düğmeye bastı.

MARSİLYA, FİYATTA İNDİRİME GİTTİ

Geçen hafta Fransa'ya giden sportif direktör Damien Comolli'nin Marsilya ile masaya oturduğu öğrenildi. Fransız kulübünün daha önceki tutumunda yumuşama olduğu öğrenildi.

Sarı lacivertli ekip ile Marsilya arasında 1 ay önce yapılan görüşmede 7 milyon eurodan aşağıya inmeyen Fransız ekip, bonservis ücretini 5 milyon euroya kadar düşürdü. Fenerbahçe'nin ise 4 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu öğrenildi.

2 MAÇTA 90 DAKİKA OYNADI

Yönetimin Gustavo ile de 3 yıllığına anlaştığı belirtiliyor. Brezilyalı yıldızın Marsilya ile 2 yıl daha sözleşmesi var. Gustavo bu sezon ligdeki 2 maçta da 90 dakika oynadı. Fenerbahçe'de transferi gerçekleşmesi halinde stoper bölgesinde de görev verilmesi beklenen Luiz Gustavo kariyerinde 45 maça bu pozisyonda başladı. Deneyimli oyuncu 344 karşılaşmada ön libero, 20 maçta da sol bek olarak görev yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Marsilya Fransa Haberler

500

Yorumlar (26)

BALİBA:

şopara benziyor :)

5
34
yanıtYanıtla
SEYFO:

SEN NEYE BENZİYON LAN KAMİL

yanıt34
yanıt1
Belmondo kemal:

Volkan illeti gitsinde kalede kim olursa olsun farketmez

6
31
yanıtYanıtla
rvp:

Bunu neyapacaksın formda olan ozanı kesersin hiç bir ise yaramaz santrafor, stoper ve sol bek lazım

10
18
yanıtYanıtla
paşa:

adamı zaten stoper diye alıyoruz. ozan yine yerinde oyanayacak jailsonu kesecek. emrenin alternatifi olarak jailson oynayacak o bölgede

yanıt4
yanıt2
misafir gergadan:

Paşa seni tebrik ediyorum gerçekden annıyorsun sen bu işleri helal olsun aklı başında bir adam çıktı vallahi tebrikler paşa kardeş.....

yanıt0
yanıt3
Iziiiii Dortmund:

Fenerbahce olmasa medya ac kalir bu biline bizim cikisimiz sizin karniniz doydu demek!

13
3
yanıtYanıtla
HALA MADRID:

kesinlikle !!!

yanıt0
yanıt0
gel buğday burda:

ac tavuk

yanıt1
yanıt0
cici kuş:

Altayın alternatifi bir kaleci lazım. Harun gönderilmeli harun 3. lig ayarında

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title