Haberler

14 yaşında Soma'dan Fenerbahçe'ye transfer oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe, Soma Zaferspor'un 14 yaşındaki genç yeteneği İdris Ersoy'u kadrosuna kattı.

Amatör Spor kulübü Soma Zaferspor'un alt yapısında yetişen genç sağ kanat oyuncusu 14 yaşındaki İdris Ersoy, Fenerbahçe alt yapısına transfer oldu. Transferi Fenerbahçe de resmi sitesinde duyurdu. Soma Zaferspor Kulübü Başkanı ve antrenörü Hakan Arslancan, yaptığı açıklamada, Zaferspor'un 2014 yılında meydana gelen 301 madencinin yaşamını yitirdiği maden kazasının ardından sosyal fayda yaratmak için kurulduğunu belirtti.

"FENERBAHÇE ÇOK İSTEDİ"

Kulübün 5 yılda ciddi yol aldığını ifade eden Arslancan, "Çok sporcu yetiştirdik. Madencilerin ağırlıkta yaşadığı İstasyon Zafer Mahallesi'nde kurulan bir kulübüz. Artık meyveleri toplamaya başladık. Kız erkek bir çok başarılı sporcu yetiştirdik. İdris bunlardan sadece biri. Fenerbahçe çok istedi, Konya, Akhisar, Sivasspor da istedi. Ama Fenerbahçe ile anlaşma sağlandı." diye konuştu.

14 yaşında Soma'dan Fenerbahçe'ye transfer oldu

MADENCİ BABANIN OĞLU

İdris'in çok yetenekli bir oyuncu olduğunu dile getiren Arslancan, madenci bir babanın oğlu olduğunu, bundan sonra okul hayatına İstanbul'da devam edeceğini ve çok başarılı olacağına inandığını söyledi.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Soma Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

FIRTINA 61:

Bir gencimiz daha gelişimi açısından yanlış takım tercihinden dolayı kendi geleceğini zora soktu!!!

5
15
yanıtYanıtla
GFB:

Konuşma len burda defol git sivasa hamsi gönder

yanıt0
yanıt0
Yapıştırrrrr:

Hamsi boş yapma

yanıt1
yanıt0
ŞAPKACI:

SAAT 12 DEN SONRA YAZMIŞSIN

yanıt0
yanıt0
Eski futbolcu:

Haydi bakalım İdris!İnşallah yıldız futbolcu olursun!

14
0
yanıtYanıtla
İDRİS:

ADAŞIM BENİM ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN BAŞARILAR

11
0
yanıtYanıtla
DAMDAKİ KEMANCI:

İdris''ciğim , şımarmayacak çalışacak, çalışacak çok çalışacaksın , oyun içinde rakiplerinden önce düşüneceksin , arkasından başarı kendiliğinden gelir . Allah kaza, bela vermesin

9
0
yanıtYanıtla
Altınordulu:

Yazık günah böyle gençlere maalesef, geçen sene Altınordu''dan Barış ALICI ve Berke ÖZER''i alıp bitirdiğiniz gibi. . .

4
4
yanıtYanıtla
byotto:

ne demek bitti? biri belçikada biri rizede oynayıp göstersinler kendilerini! çoğu şey onların elinde bura fenerbahçe göstereceksin kendini alacaksın formayı. . . barış şapkayı önüne koymalı

yanıt7
yanıt0
mehmet:

BYOTTO kardes hakli , fenerbahcenin formasini kazanmak o kadar kolay degil , gostersinler kendilerini

yanıt0
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title