Haberler

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, Rasim Ozan Kütahyalı'yı yerden yere vurdu

Güncelleme:

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, geçen sene televizyonda Boşnaklara hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı için sert açıklamalarda bulunarak, "Beyaz TV'nin bu şahsı, layık olduğu çukura geri göndermesi gerekir." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnakları hakareti sonrası tekrar televizyona çıkmasına isyan ederek, " Beyaz Tv'nin bu şahsı, layık olduğu çukura geri göndermesi gerekir." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu Rasim Ozan Kütahyalı'yı yerden yere vurduHidayet Türkoğlu

"BEYAZ TV'NİN DERHAL BU HATADAN DÖNMESİ GEREKİR"

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, Rasim Ozan Kütahyalı için "Boşnak ve Türk halkının vicdanında müebbete mahkum olan, ahlaksız, aşağılık ve özrü mümkün olmayan hakaretin sahibi ..." yorumunu yaptı ve programa yeniden çıkarılmasıyla ilgili televizyon kanalında da tepki gösterdi. Türkoğlu sosyal medya hesabından Boşnak ve Türk halkının vicdanında müebbete mahkum olan, ahlaksız, aşağılık ve özrü mümkün olmayan hakaretin sahibi Rasim Ozan Kütahyalı'nın ekran karşısına çıkarılması nasıl bir garabettir, akıl tutulmasıdır. Beyaz TV'nin derhal bu hatadan dönmesi ve bu şahsı, layık olduğu çukura geri göndermesi gerekir." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu Rasim Ozan Kütahyalı'yı yerden yere vurdu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Hidayet Türkoğlu Beyaz TV Türkoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (91)

trakyalı sercan:

sizleri katleden sırplara bağır çağır sayın türkoğlu abi. . hayatta her hatasında bir insanı silmemiz gerekseydi ortalıkta insan kalmazdı

54
151
yanıtYanıtla
Uk:

Izlemeyin arkadaslar saten Türk yaninda olmiyan kani bozuktur Rasim bir hata yapti diye öldürmediginiz kaldi bukadar bosnaklari seviyorsaniz gidin orda Yasayin siz rasimi birakin okadar tecavüs oluyor türkiyede kardinlara cocuklara buna Karsi durun baskeci sende iy reklam yapion akp bitti bosuna urasma keyfine bak rasim süpersin özürdiledin sen adam gibi adamsin gerisi yalan beyaz tv seni da cok izleyeces

31
147
yanıtYanıtla
Derman:

Zekeria öz için sen de bu laham fahresi île bir eykel dikersiniz artik bu rok denen zati Kim destekliyorsa bilsin ki bir Vatan hainidir fetöyu savunan fetö ye hoça efendi diyen bu zat bir Vatan hainidir

yanıt5
yanıt0
zekaya bak:

Kardeş bacına kusturmalı yapıyım diyip sonra özür dilesem olur mu? Empati yap bakalım.

yanıt2
yanıt1
Sinan:

Aynen katılıyorum sana arkadaşım

yanıt4
yanıt22
Poyraz49:

Mesele Boşnaklar değildir, mesele bu adamın kime, kimlere hizmet ettiğidir. Ona bu lafları söyleten güç nedir. . . Bu ve bunu gibiler i adam değil cudamdır sende aynı kafadasın yazık

yanıt7
yanıt4
Sinan:

UK tam da Beyaz TV izleyecek potansiyeli olan biri gibi yazıyorsun.

yanıt0
yanıt0
Oklahama:

Rezalet beyaz TV izlemicrm

100
13
yanıtYanıtla
kolcu:

Bu insanı yine televizyona çıkaran bu kanala yazıklar olsun. Daha da bu kanalı seyretmem.

73
7
yanıtYanıtla
Bu ne:

Rok un tek hatası boşnaklara ettiği hakaret değil. Oldum olası pislik akıyor adamın ağzından. Özür dilemişmiş...yok birde dilemeseydi!

71
8
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title