Haberler

Şenol Güneş'in olay yaratan kıyafetiyle ilgili resmi açıklama: Kombini biz belirliyoruz

Güncelleme:

Ülker Stadı'na bordo-mavi kravat ile gittiği için eleştirilen A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'i giydiren firmanın yetkilisi, "Her maç öncesi Şenol hocanın kombinini biz belirliyoruz. Arnavutluk maçı öncesinde de bu kombini tercih ettik ve tek seçenek olarak kendisine gönderdik." dedi.

A Milli Futbol Takımımız'ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, EURO 2020 Elemeleri'nde Arnavutluk karşısında ülkemize önemli bir galibiyet yaşatmıştı. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan mücadelede 1-0'lık galibiyetle birlikte, Güneş'in kullandığı kravat tercihi de çok konuşulmuştu. Beşiktaş'ta çalışırken de Kadıköy'deki karşılaşmalarda Bordo-Mavi renk kullanması sebebiyle gündem olan tecrübeli hoca, "Ne anlamı var kravatın, maçla ne alakası var. Rengini de bilmiyorum. Biz Damat'tan giyiniyoruz. Elbiseyi bana gönderdiler giydim. Bu konuyu gündeme getirmek anlamsız" ifadelerini kullanmıştı.

"HOCA ÇOK ŞIK OLDU"

Güneş'in bu sözlerinin ardından Damat markasının bağlı olduğu Orka Holding'in Kurumsal İletişim Departman Müdürü Burhan Denizli, Fanatik'e konuştu. Denizli, "Biz, Milli Takımlar'ın resmi moda sponsoruyuz. 2 yıldır da hem Milli Takımımız'ı hem de Milli Takımımız'ın hocasını giydiriyoruz. Her maç öncesi Şenol hocanın kombinini biz belirliyoruz. Full kombini yapıp yani takım elbisenin rengine göre gömlek ve kravatını seçiyoruz. Arnavutluk maçı öncesinde de bu kombini tercih ettik ve tek seçenek olarak kendisine gönderdik. Haftaya yeni bir ürünümüz çıkacak. Bu ürünümüzü hocamızın çok iyi taşıyacağına inandık ve yolladık. Çok da şık oldu" sözlerini sarf etti.

"FENERBAHÇE'NİN DE SPONSORUYUZ"

Denizli, "Renkler evrenseldir. Sarısı, laciverti, siyahı, beyazı, kırmızısı, mavisi, bordosu... Önemli olan milletçe Kırmızı-Beyaz bayrağın altında gök kuşağını yaratabilmektir. Biz hem Fenerbahçe'nin hem de Trabzonspor'un da sponsoruyuz. Böyle yorumlanacağı aklımızdan bile geçmedi. Buna benzer bir kombini daha öncede yapmıştık, elbisenin rengi daha açıktı. Herkese aynı mesafedeyiz, bizim işimiz moda" yorumunu yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (28)

Kenan:

Yapılan provokasyondur konuştukça batıyorsunuz şenolun tiyatroları ve FENERBAHÇE kompleksi belli

16
29
yanıtYanıtla
zazaki:

türk futbolunun iki katilinden biri terim güneş bırakın bunlarla ugraşmayın ikikside takımlarını 11 yabancıyla sahaya sürmüş gereksiz zaatlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

15
30
yanıtYanıtla
fenerliler ağlamaya başladı yine:

Ne mal adamsın. Türk futbolunun katili dediğin iki teknik direktör Türk futbolunun en büyük iki teknik direktörüdür. Sen fenerbahçelisin büyük ihtimalle. O çok sevdiğiniz ersun yanalın en büyük başarısı ne ki bu kadar övebiliyorken Şenol Güneş ve Fatih Terimi Türk futbolunun katili olarak gösterebiliyorsun.

yanıt6
yanıt3
ellisekiz:

ula gerzek sana söyleyecek çok şey varda nasıl olsa kuş beynin anlamayacak onun için gerek yok.

yanıt11
yanıt3
ali:

ne söyliyim sana bilmiyom ki hadi terim kulup çalıştırıyor 11 yabancıyla çıktı diyelim güneş nasıl 11 yabancıyla maça çıktı anlamadım ki

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

işte bu yzden anadoluda oynanmalı maçlar

16
9
yanıtYanıtla
ziyaa:

Anadolu da oynandı zaten la! Kadıköy nerede. . .

yanıt17
yanıt11
AHADOV:

ziyaa, içanadolu demek istiyo,

yanıt1
yanıt1
BJK:

FATİH TERİME İSTİFA DEDİNİZ ETTİRDİNİZ SIRADA ŞENOL HOCA VAR İLLAKİ MİLLİ TAKIM BAŞINDA FENEVLİ BİRİMİ OLACAK YAZIK YAZIK

9
10
yanıtYanıtla
gfb:

istifa mı etsin diyuoruz 6222. Türkiyeyi temsilen o maça çıkıyorsa Fenerbahçe taraftarını da arkasına alacak. mavi bordo giyerek şov yapmasın diyoruz.

yanıt4
yanıt4
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title