Haberler

Makas atan sürücü, polisleri taşıyan midibüse kaza yaptırdı: 3 polis ağır yaralı

Güncelleme:

İstanbul Beylikdüzü D-100 Karayolu'nda önünde makas atarak ilerleyen otomobile çarpmamak için manevra yapan içinde polislerin bulunduğu midibüs, metrobüs direğine çarptı. Kazada midibüs içinde sıkışan 3 polis ağır yaralandı.

Beylikdüzü Güzelyurt D-100 Karayolu Metrobüs Durağı'nda metrobüs direğine çarpan içinde polislerin bulunduğu midibüsteki 3 polis ağır yaralandı.

Kaza 02:30 sıralarında Güzelyurt Metrobüs Durağı Bakırköy istikametinde meydana geldi. içinde polislerin bulunduğu 34 FV 8827 plakalımidibüs, vatandaşların iddiasına göre Beylikdüzü'nden Bakırköy istikametine seyir halinde olduğu esnada önünde makas atarak ilerleyen bir otomobile çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu kırması sonucu metrobüs üst geçidinin direğine çarptı.

Polisleri taşıyan midibüs direğe çarptı: 3 polis ağır yaralı

Çarpmanın etkisiyle midibüs içinde bulunan 3 polis sıkıştı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Polisleri taşıyan midibüs direğe çarptı: 3 polis ağır yaralı

POLİSLER MİDİBÜSTE SIKIŞTI

Kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerin çalışması sonrasında yaralı polisler sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulansa konuldu. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan durumu ağır olan 3 polis, ambulans ile hastanelere sevk edildi. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Bakırköy istikametine trafik durdu. Kaza yapan midibüs, çekici yardımıylaçekilirken aracın kaldırılması sonrasında yol trafiğe açıldı.

Polisleri taşıyan midibüs direğe çarptı: 3 polis ağır yaralı

"MAKAS ATAN OTOMOBİLE ÇARPMAMAK İÇİN"

Kazayı gören bir vatandaş, "Bir tane araç makas atmaya çalışırken polis aracı onu ezmemek için manevra yaparak duvara vurdu. Bir polisi biz çıkardık. Bir polis araçta sıkışmıştı" dedi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500

Yorumlar (45)

Yakup:

Makas atan sürücüyü yere yatırıp makas atılabilir mesela . . .

67
2
yanıtYanıtla
karrakaya:

makas atanlar, emniyet şeridini kullananlar trafikte yandan gelip kaynak yapanlar hepiniz potansiyel katilsiniz, saygısızsınız, eğitimsizsiniz, o kadar.

50
2
yanıtYanıtla
addd:

bro diyorsun da. sen ben biz senin dayın amcan bu hepimiziz. etimesgut yolundan dün geçtim. o yol yetmiyor. emniyet şeridi full dolu. 1 araba değil yani. ilerde polis var diye son dk da diğer şeride geçiyorlar. hatta biri ile tartıştılar. benim önüme niye kırıyorsun diye. adam haklı. sen git e. şeridinden sonra bana yol ver. mecbur değil ki. uyanıklık bu. canı isteyince diğer şeride geçicek. bu meşru görülüyor onu diyorum

yanıt1
yanıt2
POLİSLERİMİZE ACİL ŞİFALAR:

SİZİN GİBİ BEYİNSİZ KONTROLSÜZ MAKAS ATAN ŞOFÖRLERİN ALLAH BELASINI VERSİN

49
0
yanıtYanıtla
GADDAR:

Ne soförü arkadaşım. . kesinlikle psikopat. . . adamın yaptığı trafik terörizmi. . .

yanıt18
yanıt0
Ahmet çiçek:

Makas atan araç sahiplerine en az 5 yıl hapis cezası verilmeli polislere acil şifalar diliyorum

44
0
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Makas atan sürücüye ağırlaştırılmış müebbet hücre cezası verilsin.

20
0
yanıtYanıtla
TIRCI ARAP BEKO:

ben Türkiyede muavinlikten yetisme avrupada 45 yil uzun yol söförlügü yapmis 66 yasinda bir kisiyim inanin bizim ülkemizdeki kadar bilincsiz bilgisiz simarikca ve asabi arac kullanildigi görgüsüzce hava atilan korna calinan el kol sözlü küfürün oldugu ve trafikte baskalarinin hakkinin ihlal edildigi bir baska ülkeye rastlamadim avrupada kötü sürücü olarak taninan italyanlar bizim yanimizda cömez bile olamaz egitim ve kültür eksikligimiz bir cok seyde oldugu gibi yollardada kendini gösteriyor

17
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Manevra yapmayacan, direk carpacaksinki o makas atan kisi kaza yapsin. Boylelerine oyle bir ceza vereceksinki, birdaha ne arac surebilecek, nede bir arac sigortasi yaptirabilecek. Aracina el koyup, satilip, masraflari odetecen. Geriye kalan hasar sigortasina ait olacak.

16
0
yanıtYanıtla
YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YERDEN:

Son günlerde hep buna benzer haberler duyuyoruz. Artık yeter. 10 yıl hapis cezasına çarptırın. Yeter !!!!

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title