Haberler

Selin Ciğerci takipçisine sert çıktı: Senin yarına çıkacağın belli mi?

Güncelleme:

Selin Ciğerci, düğünden bir fotoğrafını anne ve babasının fotoğrafıyla yan yana koyarak, "Bize de 38. yıllara girmek nasip olsun" notuyla paylaştı. Bir takipçisinin "O görür de sende zor gibi 38" yorumuna kızan Ciğerci, "Senin akşamı göreceğin, yarına çıkacağın belli mi?" diyerek cevap verdi.

Geçtiğimiz ay futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra ile görkemli bir düğünle evlenen sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Eşi Gökhan Çıra ile düğünden bir fotoğrafını, annesiyle babasının fotoğrafıyla yan yana koyan Selin Ciğerci, "Aa.. Annemlerin de böyle fotoğrafı varmış, dil çıkarırken. 38. yıllarına girecekler, bize de 38. yıllara girmek nasip olsun" notuyla paylaştı.

Selin Ciğerci'den takipçisine sert yanıt: Senin yarına çıkacağın belli mi?

TAKİPÇİSİNE SERT ÇIKTI

Gönderi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alırken, bir takipçisinin yorumu Selin Ciğerci'yi oldukça kızdırdı. Takipçisinin "O görür de sende zor 38" yorumuna sert çıkan sosyal medya fenomeni, "Senin akşamı göreceğin, yarına çıkacağın belli mi?" diyerek cevap verdi.

"PARİS HİLTON'DAN DAHA GÜZELİM"

Öte yandan Selin Ciğerci, geçtiğimiz günlerde de sosyal medya hesabından, "Paris Hilton gibiyim ama daha güzelim" notuyla video paylaşmıştı.

Selin Ciğerci'den takipçisine sert yanıt: Senin yarına çıkacağın belli mi?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selin Ciğerci Sosyal Medya Gökhan Çıra Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (48)

ŞEMDİNLİ:

Bu cuma günün hürmetine Selin gibi yaratıkları taşa dönüştürürsün inşallah.

17
4
yanıtYanıtla
Seren canj:

Müslüman dersiniz sonra ona buna küfür hakaret kin nefret sonra camiye gider çok Şükür dersiniz

yanıt5
yanıt5
Hakkarili:

Şemdinliden de çok çıkar böyle bursa bir şemdinli iki

yanıt0
yanıt0
NÖBETÇİ YORUMCU:

Allah bunu ve bunun gibileri lanetlesin inşallah.

13
5
yanıtYanıtla
Seren canj:

.inşallah başta senin

yanıt4
yanıt3
NÖBETÇİ YORUMCU:

SEREN inşallah senin de

yanıt1
yanıt0
YETMİŞÜÇ:

Allah belasını versin.

9
3
yanıtYanıtla
73:

Amin yüz katı sana olsun

yanıt0
yanıt0
Seren canj:

Şu yorumlara bak kin nefret dolu içiniz dışınız sırf bu şekilde diye ama önce herhez kendi kapısının önündeki pisliği temizlesin

4
5
yanıtYanıtla
Dalbudak:

Süper yorum

yanıt0
yanıt1
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title