Haberler

Mourinho ilk darbeyi eski takımından aldı! Maçta sakatlandı

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig'de Tottenham Manchester United'a deplasmanda 2-1 yenilirken, teknik direktör Jose Mourinho ilk mağlubiyetini eski takımına karşı almış oldu. Mourinho ayrıca, maçta yaşanan bir pozisyon esnasında sakatlık geçirdi.

Londra ekibi 15'inci hafta mücadelesinde Manchester United'ın konuğu oldu.

Ev sahibi ekipte Marcus Rashford 6'ncı dakikada attığı golle takımını öne geçirdi. Tottenham'da Dele Alli 39'uncu dakikada skoru eşitlese de Rashford 49'uncu dakikada penaltıdan attığı golle maçın skorunu belirledi: 2-1.

Bu galibiyetin ardından Manchester United, puanını 21'e yükseltti. Tottenham ise 20 puanda kaldı.

TALİHSİZ KAZA! MOURİNHO SAKATLANDI

Karşılaşmanın ilk yarısında Jose Mourinho talihsiz bir an yaşadı.

James ile Winks'in saha kenarında yaşadığı ikili mücadele sonrası zor anlar yaşadı.

Rakibine çalım atmak isteyen James taç çizgisinin dışında kalırken Winks'in kayarak müdahalesinin ardından Portekizli adam darbe aldı.

Mourinho sakatlık yaşarken acı içindeki yüz ifadesi ekrana yansıdı.

Kaynak: AA / Spor

Manchester United Jose Mourinho Tottenham Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (6)

DERBEDER CİMBOMLU:

İNGİLTERE PRIMER LİGİNİ İZLERKEN TÜRKİYE SÜPER LİGİNİN NE KADAR VASAT BİR LİG OLDUĞUNU DAHA İYİ ANLIYORUM.

15
0
yanıtYanıtla
ahmet:

keşke akşam tuzlaspor maçını izleseydin . . . .

yanıt2
yanıt0
DERBEDER CİMBOMLU:

İNGİLİZ LİGİNİ İZLERKEN TÜRKİYE LİGİNİN İÇLER ACISI HALDE OLDUĞUNU GÖRÜYORUM.

9
0
yanıtYanıtla
hhh:

ikinci yorum

2
1
yanıtYanıtla
mami:

ilk yorum

1
1
yanıtYanıtla
Ali yilmaz:

Orda en iyiler oynuyor Adam 25 verdigi cenki kadroya bile almiyor Be bekliyorsunuz

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title