Haberler

    Gaziantep tek yürek olacak

    Burak AKINGaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, gazetecileri şehirde ağırlarken kulübün hedefleri hakkında önemli açıklamalar yaptı.

    Burak AKIN

    Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, gazetecileri şehirde ağırlarken kulübün hedefleri hakkında önemli açıklamalar yaptı.. Kulübün herhangi bir borcu bulunmadığını ifade eden Büyükekşi, bu sezon için ilk 10 hedefi koyduklarını aktardı.

    Büyükekşi, Romanya Milli Takımı için Sumudica'nın isminin geçtiğini ve bunun dış basında da yer aldığı belirterek, "Hocamıza Romanya'dan teklif vardı. Lucescu ile birlikte Sumudica'nın ismi geçiyordu. Tekliflerin önüne geçmek için sözleşme uzatma kararı aldık." dedi.

    33 bin kişilik statta 12 bin seyirci ortalamasıyla oynadıklarını kaydeden Büyükekşi, "Ortalamamızı 20 bine yükseltip kadınları tribüne çekmemiz gerek. Böylece kalite de artacaktır." ifadelerini kullandı.

    Gaziantep Tek Yürek

    Gaziantep Futbol Kulübü, ' Gaziantep Tek Yürek, Kırmızı-Siyaha Tam Destek' sloganıyla kampanya başlattı. Bu kapsamda Gaziantep ve İstanbul'da iki gala gecesi düzenlenecek.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Mehmet Büyükekşi Gaziantep Romanya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title