Haberler

Fatih Terim, Arda Turan için yönetimle toplantı yapacak

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in transferine soğuk baktığı Arda Turan için Fatih Terim, kısa süre içinde yönetimle toplantı yapacak. Terim, deneyimli oyuncunun alınması için talepte bulunacak.

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz ile teknik direktör Fatih Terim arasında krize sebep olan Arda Turan transferi gündemdeki sıcaklığını koruyor. Cimbom'un teknik patronu Fatih Terim'in, Cengiz'in Arda'ya soğuk bakmasına rağmen deneyimli oyuncunun alınması için yönetimden talepte bulunacağı öğrenildi.

Terim ayrıca yabancı kontenjanın dolu olması ve yerli rotasyonunun kısıtlı olması sebebiyle Arda'nın takıma faydalı olacağını yönetime iletecek.

ARDA HABER BEKLİYOR

Terim'in alınmasını istediği Arda'nın transferinin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu iddia edildi. Galatasaray'la boş mukavele imzalamaya hazır olan Arda Turan, 9 yıl sonra Parçalı'yı yeniden giyebilir.

ÖZEL HOCA İLE ÇALIŞIYOR

Başakşehir'den ayrılan Arda Turan, özel hoca eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Deneyimli oyuncu G.Saray'dan gelecek müjdeli haberi bekliyor.

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Fatih Terim Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500

Yorumlar (43)

ankara:

ikiside bir birinden rezil. . .

42
15
yanıtYanıtla
SİZİN GİBİ DEĞİLİZ VE GURURLUYUZ:

Evet reziliz nolcak? 4 yıldızlı tek takımız nolcak? uefa ve UEFA süper kupamız var nolcak? Feneri 7-0 yendik nolcak? Tr kupası da en çok bizde nolcak? Şike yapıp yaptığı şikeyi örtbas edenlerden değiliz ve trabzonun kupasını kendi müzesinde tutacak kadar adi değiliz nolcak?Sadece İstanbul takımları arasında oynanmış TURNUVALARIN da şampiyonluk sayısına eklenmesini isteyecek kadar embesil değiliz nolcak? Nolcak he nolcak söylesene? Ne yapabilirsiniz çirkefleşmekten başka?babanız Galatasaray!

yanıt9
yanıt14
gururmu:

sevilla uefayı 5 defa aldı adamlar ağızlarını açmıyo. . . bizim cincon çeyrek asır önce aldı ülkede hala konuşuluyo. . . futbol kültürü ve taraftar kalitesi. . . bu ülkedeki futbol kulüpleri boştur. . .

yanıt20
yanıt1
futbol cahili:

fener şampiyonluk sayısında sonuna kadar haklıdır. . istanbul takımları arasında oynananları değil federasyonun oynattığı ve şampiyon olduğu kupaların sayısının yazılmasını istemektedir. . ingiltere, italya, iskoçya, hollanda ve diğer ülkelerde federasyonun kuruluşundan ve federasyonun bizzat talimatları ile oynanan tüm şampiyonluklar sayılır. . tek istisna bizim ülkemiz. . bu kadar korkak bi federasyon dünyada yok. . . bu arada feneri 7-0 yendiğiniz maçta daha federasyon kurulmamıştır. . babanız fener.

yanıt13
yanıt1
yuh:

avrupada temsil edildiyse katılacak tabi yıldız. ingilterede lig tarihi ne zaman başladı. sadece istanbul diyosunda zaten lig hala istanbul takımı arasında oynanıp sırayla şampiyon olunuyor anadolu takımları süs için bulunuyor her zaman hakları yenir gıklarıda çıkmaz çıksa bile kimse duymaz. o yüzden boş laflara gerek yok lig hala 3 büyükler etrafında döner babadan bahsetmişsin 40 yılın başında bi doğru laf etmişsin babasınız tabi 3 büyükler mafya babaları gibi anadolu takımlarının haklarını yer

yanıt4
yanıt4
CINCON:

avrupa liglerindeki takımların şampiyonluk sayılarına ve nezaman nasıl şampiyon olduklarına bi bakın. . . onlarla bizim farkımızı anlayacak ve bu ülkedeki federasyonun nekadar korkak olduğunu göreceksiniz. . .

yanıt19
yanıt2
hee:

1959 önceki milli maçlarda mı iptal edilecek? lig daha kurulmadı tam temsil yok diye hee

yanıt0
yanıt2
gerçektaraftar:

Gelmesi her açıdan takıma faydalı olacaktır, bence jübile yapmak için değil takıma katkı sağlayacağı düşüncesi ve şartı ile alınmalı

12
13
yanıtYanıtla
bilocano:

bencede katılıyorum gelmeli

yanıt5
yanıt5
fenerli:

Ben bir Fener li olarak Arda nın karakter siz olarak bir tek Gs ye uyacağını düşünüyorum. . . Fatih hoca Hasan hoca kulübede sahada onların eli kolu dili olur. . . İnşallah alırlar :))

13
12
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title