Haberler

Lampard açıkladı! Fenerbahçe'de Victor Moses, takımdan ayrılıyor

Güncelleme:

Chelsea Teknik Direktörü Frank Lampard, "Victor Moses, geri dönecek ama başka bir kulübe transfer olmak için. Görüşmeler devam ediyor." dedi.

Chelsea menajeri Frank Lampard, Victor Moses'in Fenerbahçe'den ayrılacağını duyurdu. Ocak 2019'da Chelsea'den Fenerbahçe'ye 1.5 sezonluğuna kiralık transfer olan Victor Moses'in transferi hakkında gelen soruya Frank Lampard, "Moses, kulübümüze geri dönecek. Ancak, başka bir kulübe transfer olacak. Moses için son görüşmeleri gerçekleştiriyoruz." cevabını verdi.

Lampard açıkladı! Fenerbahçe'de Victor Moses, takımdan ayrılıyor

INTER'E TRANSFER OLACAK İDDİASI

İtalyan basınının iddiasına göre Victor Moses, 10 milyon euro satın alma opsiyonuyla birlikte Chelsea'den Inter'e transfer olacak. Fenerbahçe'nin ise fesih karşılığında Moses'ın harcama limitinden düşecek yarım sezonluk 10.5 milyon TL maaşı dışında bu transferden bir kazanç sağlayıp sağlamayacağı netlik kazanmadı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Frank Lampard victor moses Fenerbahçe Chelsea Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

Çeto:

Fenerbahçe nasıl kazanıyor hayret g.antepin golü geçerli olsaydı fener gene karavana çekmişti yani kolay yırttı daha Ersun bey statikten konuşsun topu kendi alanında birbirine yuvarlamak ne zamandan beri futbol oldu serdar çıksın defanstan 3 kuruşluk defansın yok ya bu adam yarın sakatlanirsa neden bu inat neden adil Rami oynatilmiyor

0
3
yanıtYanıtla
Fener kolik:

Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak

1
1
yanıtYanıtla
mhs:

Bu gidişle bir gün hiç febeşli kalmayacak.

yanıt2
yanıt2
RAKİPSİZLİKTEN TAVAN YAPANLARA:

Şuyun vukuundan büyük ÇETO, yani özrün kabahatinden büyük. Adil Rami yi sakat sakat kakaladılar şu Comolli sayesinde, Ersun a kızma, FB de kalmak adına yöneticilerin oyuncağı olmuş, birileri para kazansın diye Comolli denilen şahsın her önerdiği topcuya okey verdi, FB batttı diyen Sn KOÇ dahada batırıyor, yeni bir Aziz YILDIRIM bulmak artık çok zor, bu klüpte ah de vefa kavramı kalmamış, onca başarısızlığa rağmen hala Tribün doluyorsa bi düşün sebebi nedir, Derneklere bedavadan dağıtılan biletler il maça

0
1
yanıtYanıtla
aliiii:

geçen sezon sonu buraya enaz 10 defa yazdımmmm moses fenerin aradığı oyuncu değil diye. . . ama dinleyen olmadı. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title