Haberler

TFF eski başkanı Haluk Ulusoy: Yuvana hoş geldin Arda Turan

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy, sosyal medya hesabından "Hayırlı olsun evlat Arda Turan, yuvana evine hoş geldin" paylaşımında bulundu.

Medipol Başakşehir ile sözleşmesini fesheden ve bonservisi İspanya'nın Barcelona Kulübünde olan Arda Turan'ın 2011'de ayrıldığı eski takımı Galatasaray ile anlaştığı iddia edildi. Galatasaraylılığıyla bilinen Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy, Twitter hesabından "Hayırlı olsun evlat Arda Turan, yuvana evine hoş geldin" paylaşımında bulundu.

İşte o paylaşım:

TFF eski başkanı Haluk Ulusoy: Yuvana hoş geldin Arda Turan

TERİM TÜM CAMİAYA ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Bilindiği üzere sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim'den herhangi bir istek gelmediğini açıklarken, Terim ise Arda'ya bir şans verilmesi gerektiğini vurgulayarak, bu konuda kararı kendisinin tek vermeyeceğini ve transferi tüm camianın istemesi gerektiğini kaydetmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haluk Ulusoy Arda Turan İspanya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (63)

oha:

eskiler gelmeye başladı bi eskiciliğimiz eksikti şimdi tamam oldu eskici cimbom

23
23
yanıtYanıtla
HAKKI:

HALUK ULUSOY NASIL FEDARASYON BAŞKANLIĞI YAPMIŞ BU KADAR GALATASARAYLI LILIĞI BELLİ İKEN. . O DÖNEMLER ARAŞTIRILMALI VARSA HAKSIZLIK ORTAYA ÇIKMALI

22
16
yanıtYanıtla
gfb:

4. yıldız bosuna gelmedi. haluk ulusoy gerekeni yapmış. .

yanıt19
yanıt14
FAHRİ:

ÇOK DOĞRU BİR TESPİT EVET ARAŞTIRILMALI DEMİRÖREN, AYDINLAR, ÖZDEMİR DE ARAŞTIRILSIN AMA ONLARINDA HANGİ TAKIMLARIN DESTEKÇİSİ OLDUĞU ORTADA SONUÇTA

yanıt12
yanıt4
BOZUK SİCİL:

FAHRİ FENERBAHÇEYİ ŞAMPİYONLAR LİGİNE GÖNDERMEYEN KİŞİ AYDINLAR. ŞU AN TRANSFER İÇİN KENDİNİ PARÇALAYAN FENERBAHÇEYE İZİN VERMEYENDE MEVCUT ÖZDEMİR FEDERASYONUDUR. BİRAZ GÜNDEMDEN VE GEÇMİŞTEN HABERİNİZ OLSUN OKUYUN OKUCDUĞUNUZU ANLAYIN ÖYLE YORUM YAPIN. KAHVE KÖŞELERİNDE OKEY OYNARKEN KONUŞTUĞUNUZ FUTBOLU BURADA VE BAŞKA YERDE YORUMLAMAYIN.

yanıt21
yanıt6
kebapçı selo:

Tamam mafya tamamlandı ne kadar çirkef var hepsi biraraya geldi.

26
7
yanıtYanıtla
SAMİ YEN:

zorLuna mı gitti kanatlı kardeş

yanıt3
yanıt2
Seyfi Ceren:

Ruhsuz belhandanin oynadığı bu takımda arda turan tabiki olmalı yabancı sınırının olmasida yerli fulbolcularin çoğalması gerektiğinin bir kanıtıdır.

20
12
yanıtYanıtla
DDDD61:

SENIN GIBI TRABZONLUNUN ALLAH BELASINI VERISNN VATANSIZ SENIN GIBI SEHRINI SATAN KACTANE VARSA HEPSININ

13
11
yanıtYanıtla
DEFOL ARDA:

Yürümeye mecalin yok ne işin var bu takımda çocukluk aşkın aşk olarak kalsın iyilik yapacaksan gelme takıma zarar verirsin arda efendi bırak bu ayakları !

15
8
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title