Haberler

2 GÜN SÜRECEK OLAN SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI BAŞLADI

Güncelleme:

İstanbul, Ankara ve İzmir'inde içinde bulunduğu 15 şehirde 2 gün geçerli olacak olan sokağa çıkma kısıtlaması başladıİstanbul'da sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla birlikte D-100 Karayolu güzergahında Mecidiyeköy, Cevizlibağ, Bostancı geçişleriyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih...

İstanbul, Ankara ve İzmir'inde içinde bulunduğu 15 şehirde 2 gün geçerli olacak olan sokağa çıkma kısıtlaması başladı

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla birlikte D-100 Karayolu güzergahında Mecidiyeköy, Cevizlibağ, Bostancı geçişleriyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri denetleme noktaları kurarak sürücülerin kimlik ve izin belgelerini kontrol etti. Sokağa çıkmaya izini olan sürücülerin geçişine izin veren polis ekipleri, izin belgesi olmayan sürücülere cezai işlem uyguladı.

KISA SÜRELİ TRAFİK

Kısıtlamanın başlamasıyla birlikte sokaklar, ana caddeler ve ana yollar bir anda sessizliğe gömüldü. İstanbul'un en hareketli yerleri olan Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi, Beşiktaş, Şirinevler Meydanı'na sessizlik hakim oldu. Kısıtlamanın başlamasıyla birlikte Cevizlibağ'da trafikte kalan bazı sürücüler, ters yola girerek trafikten kurtulmaya çalıştı. Bir süre devam eden trafik yoğunluğu daha sonra sona erdi. Gece yarısı itibariyle başlayan sokağa çıkma kısıtlaması, Pazar gecesi 23.59 itibariyle sona erecek.

- Dikici

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevizlibağ İstanbul Ankara İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
title