Haberler

Survivor finalistleri İstanbul'a geldi! Uçaktan inince büyük sevinç yaşadılar

Güncelleme:

Tv8'in sevilen yarışma programı Survivor 2020 finalistleri Cemal Can Canseven, Barış Murat Yağcı ve Yasin Obuz, Acun Ilıcalı'nın özel jetiyle İstanbul'a geldi. Aylar sonra ülkelerine geri dönen yarışmacılar, birbirlerine sarılarak sevinçlerini paylaştı.

Tv8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor 2020'de Dominik'ten son yayın yapıldı. Finalin İstanbul ayağı öncesinde yarışmaya veda eden son isim Berkan Karabulut oldu. Elenen ismin belli olmasının hemen ardından finale kalan yarışmacılar Cemal Can Canseven, Barış Murat Yağcı ve Yasin Obuz, İstanbul'daki büyük final için yola çıktı. Yaklaşık 14 saat süren yolculuğun ardından, aylar sonraülkelerine geri dönen yarışmacılar, birbirlerine sarılarak sevinçlerini paylaştı.

Survivor finalistleri Acun'un jetiyle İstanbul'a geldi

Ilıcalı, finalistlerin İstanbul'a ulaştıkları anları da Instagram'dan paylaştı. Acun Ilıcalı da Instagram hesabından uçuş sırasında canlı yayınlar yaptı.

İZOLE YAŞAYAN YARIŞMACILAR MASKEYLE TANIŞTI

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınından etkilenmeye bir bölgede aylardır izole halde yaşayan yarışmacılar, havaalanına adım attıklarında ise maske gerçeğiyle tanıştılar. İlk defa maske takan Cemal Can'ın "Biz hep böyle mi dolaşacağız?" diye Acun Ilıcalı'ya sordu. Acun ise, "Sokaktaysan evet ama çekimlerde takmayacaksınız" dedi.

SURVİVOR FİNALİ NEREDE OLACAK?

Survivor 2020 finali 13 ve 14 Temmuz'da İstanbul Galataport'ta yapılacak. Canlı yayında ekrana gelecek olan finalde, 13 Temmuz Pazartesi akşamı bir yarışmacı SMS oylamasıyla veda edecek. 14 Temmuz Salı akşamı ise yine sms oylamasıyla Survivor 2020 şampiyonu belli olacak. Galataport'taki final ise koronavirüs salgını nedeniyle seyircilere kapalı olacak. Finale sadece eski yarışmacılar ve finale kalan Cemal Can, Barış ve Yasin'in aileleri katılabilecek.

Survivor finalistleri Acun'un jetiyle İstanbul'a geldi

Survivor finalistleri Acun'un jetiyle İstanbul'a geldi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Barış Murat Yağcı İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Avni:

dünya sevgililer gününüzü kutlarım.meliss seninde kutlu olsun.

14
1
yanıtYanıtla
Avni:

kim la bunlar.

9
0
yanıtYanıtla
Maraşlı:

Adam yata yata finale geldi nede olsa SMS birincisi nede olsa Ardahan’ın dediği gibi sponsor bulmuş gelmiş belki bunun bir tarafında acun var dün akşam adamı dondurma olayında savundu Neymiş yiyebilirmiş Özaman doldur dolaba herkes yesin

4
1
yanıtYanıtla
ercan:

bunları merakla bekleyen bir vatandaş varmıdır kırk yıl görmesek aklımıza gelmezler

3
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Gundem ekonomi bunalım ve çevre sevgis olmalii

2
0
yanıtYanıtla
ADMAN:

Domonik, te bunlari zorlami tutuyorlardi.

2
0
yanıtYanıtla
dds:

millet ne derdinde bunlar ne derdinde biri evinin kirasını ödeyemez biri reklamdan milyonları alır biri çocuğuna çanta alamadığından intihar eder diğer doğum fotoğrafı için milyonları alır bu dünyada adalet sadece kadın adı bu gözü doymayan zenginler kazandıklarını gerçekten allahın yardıma ihtiyacı olan kulları ile acaba ne zaman paylaşacak, Millettin ahlakanı bozmak için gençlere para döküp herkesi o saçma yaşantıya heveslendiren kendilerinide doyen imparator ilan eden bu insanlar ölümle karş

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title