Haberler

Fenerbahçe, Diego Perotti ve Ze Luis'in kulüpleriyle prensip anlaşmasına vardı

Güncelleme:

Transfer döneminin açık ara en hızlı takımı Fenerbahçe, bu akşam oynayacağı Galatasaray derbisinin ardından 2 transferi daha resmiyete dökmeye hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, Diego Perotti ve Ze Luis için kulüpleriyle prensipte anlaşma sağladı. Derbinin ardından oyuncularla sözleşme imzalanması bekleniyor.

Mbwana Samatta ile 14. transferini yapan sarı-lacivertliler, transfer döneminin son günü olan 5 Ekim'e kadar hamlelerini sürdürecek. Özellikle bir forvet ve bir hücumcu kanat oyuncusunun mutlaka takıma katılması isteniyor.

PEROTTI, ZE LUIS VE MALANG SARR HALA GÜNDEMDE

Hem gidenler hem de geleceklerle ilgili planlar yapılıyor. Özellikle 3 yeni isim dikkat çekiyor. Malang Sarr, Perotti ve Ze Luis halen daha gündemde duruyor. Dirar ve Rodrigues başta olmak üzere gidecek isimler de belirleniyor.

ZE LUIS VE PEROTTI'NİN KULÜPLERİYLE PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Perotti için Roma, Ze Luis için de Porto ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe, maaş ve bonuslar konusunda orta yol arıyor. Özellikle Ze Luis'in transfer edilememesi halinde, Papiss Cisse'ye imza attırılması bekleniyor.

MALANG SARR İÇİN CHELSEA İLK 11 GARANTİSİ İSTİYOR

Malang Sarr konusunda da Chelsea'nin kiraya vereceği kulüp için araştırmaları sürüyor.

Chelsea, ilk 11 garantisi istiyor. Fenerbahçe, Avrupa'da olamasa da ligde maç sayısının 40 haftaya çıktığını aktarıyor.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Chelsea Ze Luis Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

cimbomlu:

fenev kendi sonunu hazirliyor seneye yabanci sinirlamasi geldimi ne edecekler bakalim.

7
14
yanıtYanıtla
Zorlu tatlı:

Tff mhk ike görüşmüşlerdir boşa almaz:))) limiti aşa geçen sene gibi ceza vermeyiz demiştir..fb içim tff yabancı sayısını arttırır. Derbiyede palabıyık ı verdiler:))

yanıt5
yanıt3
FBli:

Yaş kaç?

yanıt1
yanıt0
kazım kartall:

Fener bahçe ne idüğü belirsiz kendi kulüplerinde kadro dışı kalmış ıskartaları almaktan bıkmadı . İKİ YILDIR AYNI ŞEYLERİ YAPIYOR ELİNDEKİ İYİ OYUCULARI SATIYOR yerine bir sürü işe yaamazları alıyor . Bence yerli oyuncu ve gençlere yönelmeli. .

3
5
yanıtYanıtla
şov şov:

şov şov şov şov

3
5
yanıtYanıtla
Lazzz:

Para yok diye ağlayan Fenerbahçe nasıl oluyorsa bu kadar transfer yapabiliyor şimdi TFF göreceğiz yaptırım uygulayabilecek mi

2
5
yanıtYanıtla
FB:

Cupa var para var :)))))))

yanıt2
yanıt1
YAKUP:

hücumda daha etkin olmalı mutlaka forvet almalı ve atak özellikleri iyi olan hızlı bir orta saha

1
2
yanıtYanıtla
realite:

eskiden derbi dedinmi heyacan olurdu. FB her 5 derbinin 3 ünü alırdı, şimdi galibiyete hasret, beraberlik ve yenilgi şekline dönüştü, yazık fb yi bu duruma düşürenlere sıradanlaştıranlara, ne bu thiam lar Valencialar, hiç değilse bir kuyt webo bari bulun, geçtik alex, hojdonklardan. . .

1
0
yanıtYanıtla
reis:

FB derbi canavarı iken ne hallere düştü gs yi bile yenemez hale geldi. . yazık ALİ KOÇ senin nasıl bir vizyonun varmışki, bıraktık avrupayı, derbileri alamaz olduk

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title