Haberler

Bakan Koca: 2., 8. ve 12. sınıflar için Bilim Kurulu'nun önerisi var, Bakanlar Kurulu'na sunacağız

Güncelleme:

5 Ekim günü yapılacak Bakanlar Kurulu'na yüz yüze eğitimle ilgili yeni önerinin sunulacağını söyleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Muhtemelen 2'nci sınıflar, 8 ve 12'ler için Bilim Kurulu'nun bir önerisi var. Bunu netleştirip sunmuş olacağız" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrasında yüz yüze eğitimle ilgili bilgilendirmede bulundu. Koca, önümüzdeki Pazartesi yapılacak Bakanlar Kurulu'na 2., 8. ve 12. sınıflar için yeni öneri sunacaklarını söyledi.

Toplantıda yüz yüze eğitimle ilgili sorulan soruya Bakan Koca, şu yanıtı verdi: "Bugün eğitimle ilgili durum konuşuldu Bilim Kurulumuzda. Şu ana kadar hazırlık ve birinci sınıflarda ciddi herhangi bir sorun yaşamadık. Pazartesi günü kabine toplantısında da Bilim Kurulunun önerisini gündeme alınmış olundu. Önümüzdeki haftalar bizim daha önce de Bilim Kurulunun düşündüğü bir ve ikinci sınıflar şeklindeydi. Muhtemelen 2. sınıflar, 8 ve 12. sınıflar için Bilim Kurulu önerisi var, muhtemelen önümüzdeki hafta karar alma noktasına gelince zaten açıklamış olacağız."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fahrettin Koca Kabine Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (21)

bülent:

bir veli aynı zamanda bir öğretmen olarak okulların açılmasını istiyorum. özellikle bakan beyinde dediği sınıfların acilen yüz yüze eğitime ihtiyaçları var

20
32
yanıtYanıtla
Cd:

Paragrafa başlarken ve nokta işareti kullandıktan sonra cümleye büyük harfle başlanır Öğretmen Bey! Önce dilimizin imlâ kurallarına uyalım,daha sonra fikrimizi zikredelim !

yanıt1
yanıt1
Selim:

Türkçe tercümesi : Çocugumdan bıktım rahat etmek için başımdan atmak istiyorum

yanıt14
yanıt12
Aslı:

Okulların açılması tüm toplum için zorunluluk oluşturur ve bu da herkesin hastalığı kapmasını sağlar. Kendini koruyan bilinçli insanlara da bulaşır. O saatten sonra güvenirliği yitirilmiş rakamlarla da kimseye dert anlatamazlar çünkü hastane bahçelerinde kıvranarak sıra bekleyen insanlar görmüş oluruz. Toplumda çok büyük bir kaos ve cinnet başlar! Telafisi olmyan tek şey ÖLÜMDÜR!

yanıt1
yanıt0
...25:

Ogretmen bey ogretmen olduğunuzu ifade ettiginiz yazinizdaki yazım ve noktalama hatalari olmasaydi inanirdik.

yanıt3
yanıt0
Tunç:

Okul açmak isteyenleri herhangibir okulun ikinci tenefüsten sonraki tuvaletine davet ediyorum. Hadi hijyeni geçtim ki bazı yerlerde sabun bile yok, gelip sosyal mesafeyi bir görsünler. Okulları açmak her ocağa virüsü sokmak ve tehlikeye atmak demektir.

9
4
yanıtYanıtla
Nihal:

Belirti göstermeyen pozitif vakalar günlük tabloda yokmuş, hâl böyleyken okulları açmak cinayettir. Lütfen bakanlarımız halk sağlığını birkaç esnaf ve özel okul sahiplerinin para kazancının üzerinde tutsunlar.

5
5
yanıtYanıtla
Leyla Tosun:

Okullarda özellikle tuvaletlerin durumu gerçekten çok kötü,bu şekilde kesinlikle temizlik saglamaz

7
3
yanıtYanıtla
Ertan:

Ne okulu arkadaşım? göz göre göre her eve virüs sokmaya mı çabalıyorsunuz? kusura bakmayın ama 40 derece ateşler içinde öksürük krizleriyle boğularak ölmeyi göze alamam!

7
1
yanıtYanıtla
er:

Bu okullar bu sene açılmaz abi. . .

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title