Haberler

İstanbul'da 6 ilçede yapılacak 30 saatlik su kesintisi bu akşam 21.00 itibarıyla başlıyor

Güncelleme:

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin Şahintepe-Esenyurt ana isale hattında yapacağı çalışma nedeniyle Esenyurt, Başakşehir, Avcılar, Büyükçekmece, Arnavutköy ve Çatalca ilçelerinin bazı mahallelerine bu akşam saat 21.00'den itibaren 30 saat süreyle su verilemeyecek.

İSKİ'den yapılan açıklamaya göre Şahintepe- Esenyurt ana isale hattında zorunlu olarak deplase bağlantı çalışmaları yapılacak.

İşte 30 saat süreyle su verilemeyecek ilçe ve mahalleler;

Çalışma nedeniyle Esenyurt'ta Saadetdere, Turgut Özal, Namık Kemal, Zafer, Akevler, Üçevler, Fatih, Talatpaşa, İnönü, İncirtepe, Yunus Emre Akşemsettin, Süleymaniye, Sultaniye, Yenikent, Balıkyolu, Ardıçlı, Esenkent, Aşık Veysel, Koza, Orhangazi, S. Eyyubi, Örnek, Çınar, Bağlarçeşme, Pınar, Mehter Çeşme, Mehmet Akif Ersoy ve Güzelyurt mahallelerinde kesinti olacak.

7 OCAK PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR DEVAM EDECEK

Başakşehir'de, Bahçeşehir 1. ve 2. Kısıma, Avcılar'da Yeşilkent mahallesine, Büyükçekmece'de Karaağaç mahallesine, Arnavutköy'de Hadımköy, Deliklikaya, Ömerli, Yassıören, Yeşilbayır'a, Çatalca'da ise Bahsayiş mahallelerine 05 Ocak 2021 Salı günü 21.00 ile 07 Ocak 2021 Perşembe günü 03.00 saatleri arasında 30 saat süreyle su verilemeyecek.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Başakşehir Şahintepe Esenyurt Avcılar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500

Yorumlar (24)

İZMİRLİ:

İSTANBULDA YAŞANAN KURAKLIĞA BAĞLI SU KESİNTİSİNDEN YEREL YÖNETİM SORULU TUTULUP ELEŞTİRİLİYORSA, YURT GENELİNDE YAŞANAN PANDEMİ, DEPREMLER , KURAKLIK , SEL , HORTUM GİBİ DOĞAL AFETLER İÇİN KİMİ SORULU TUTTUNUZ??? EEYYY SAĞ GÖRÜŞLÜ, NAMAZ KILAN , ALLAH KORKUSU OLAN ZAVALLILAR???

9
15
yanıtYanıtla
SAG GORUSLU:

İSTANBULDA YAŞANAN KURAKLIKLA ALAKALI DEĞİL BU SORUN. SORUN ZAMANINDA ISTANBULA TAA NERELERDEN SU GETIRILDI BU ULKEDE HEMDE YOKLUK ICINDEYKEN. ŞUAN Kİ YÖNETİM SUYU KESMEKLE ÇARE ARIYOR. ÇARE SUYU KESMEK DEĞİL SU KULLANIMINDA VATANDAŞI BİLGİLENDİRMEKTİR.

yanıt4
yanıt1
İZMİRLİM:

''''Üçüncü köprüyü ben yaptım diyorsan koronavirüsün sorumlusu da sensin'''' diyen eski CHP milletvekili Hüsnü Bozkurt''a söylüyorsun değil mi İzmirli?

yanıt3
yanıt1
gavur gavuru kavuğundan tanır:

herşey güzel ama avukatlık yaparken kendini belli etme

yanıt3
yanıt1
ADAM:

Helal bro

yanıt1
yanıt3
vatandaş:

Daha herşey güzel olmadı. . . dereler denizler kanalizasyon gibi kokmaya başladı. . . su bidonları satışları artacak. . . bekleyin imamoğlu yönetiminde güzel bir depremle taçlanacak İstanbul. . . . . İnşallah. . .

7
14
yanıtYanıtla
Başka Vatandaş:

Kafanız gerçekten bu kadar mı basıyor? yoksa troll maaşının hakkını vermek için mi bu yorumu yazdınız? Zira Aziz Nesin''i rahmetle andığımız şu günlerde, rahmetlinin yıllar önce söylediklerine tanık olmak çok zor. .

yanıt4
yanıt2
Whyhighonewhy:

İmamoğlu kadar başına meteor düşsün inşallah gerçekten size ne içiriyorlar çok merak ediyorum bozmuşsunuz kafayı imamoğluyla çok komik oluyorsunuz artık azıcık zeka kırıntısı olsa yırtacaksınız ama malesef hiç yok

yanıt4
yanıt1
ayşe yılmaz:

depremde bir tek sen ölürsün inşallah

yanıt4
yanıt1
rustem:

israf etmeyin adam olun deli gibi suyu akitiyorsunuz salgın kuraklik deprem bunlarin uzerinden siyaset yapmayin kimse bunlarin olmasini istemez istiyen tam manyaktır....

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title