Haberler

F.Bahçe'nin gündemindeki Mesut Özil'in Arsenal'deki alacaklarını istemesi transferi tıkanma noktasına getirdi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin görüşme halinde olduğu yıldız futbolcu Mesut Özil'in Arsenal'deki alacağı 8 milyon eurodan vazgeçmeyeceği iddia edildi. Tıkanma noktasına geldiği belirtilen transferin gerçekleşmesi için tarafların yeni yollar bulması gerekiyor.

Fenerbahçe taraftarı Mesut Özil'i beklerken yıldız futbolcuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Bild gazetesinin haberine göre Mesut Özil, Arsenal'dan alacağı yaklaşık 8 milyon euro'dan vazgeçmeyecek. Yıldız futbolcunun alacaklarından vazgeçmemesi şimdilik Fenerbahçe'ye transferinin önüne geçiyor. Transferin gerçekleşmesi için kulüplerin yeni bir formül bulması gerekiyor.

BELÖZOĞLU'NDAN MESUT'LA İLGİLİ UMUT VEREN AÇIKLAMALAR GELMİŞTİ

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Mesut Özil ile ilgili yaptığı açıklamada, "Her zamankinden daha yakın" ifadelerini kullanmıştı.

Mesut Özil'in Arsenal'daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Arsenal, oyuncunun alacaklarına karşılık bonservisini vermek isterken oyuncu ise alacaklarını bırakmaya sıcak bakmıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mesut Özil Fenerbahçe Bild Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (36)

Lev:

8 i bırakıp gelirsen salaksın mesut. Cocuklarının geleceğine harca o parayı. Fener bitmiş. Gelip arda gibi olma buralarda.

28
18
yanıtYanıtla
Mezut Özil:

Eyw kanka tamam.

yanıt2
yanıt1
GALATASARAY:

İnş. gelir. Atalarımız hazıra dağ dayanmaz demişler. Ben bir Galatasaraylı olarak FB nin tranfer yapıp batmasını istiyorum. Galatasarayın da en az 5 yıl gençlere yatırım yapıp borçlarını kapatması tek isteğim.

15
17
yanıtYanıtla
FB:

RÜYANDA BELKİ GÖRÜRSÜN. O DA BELKİ.

yanıt6
yanıt7
1907:

Boşuna dua etme F.G.6araylı hava kspalı ama yağmaz

yanıt0
yanıt2
NACİ:

Mesuta verilecek parayla daha iyi oyuncular alınabilir

15
1
yanıtYanıtla
Kayserili:

Alacaklarını alsın sezon sonu gelır Arsenal de yatan oyuncuya para vermiş olur. Zaten gelse burda şimdi form tutayım derken lig biter.

14
1
yanıtYanıtla
MUTLU MESUD:

AHAHAHAHAHAHAHAAA FENEVLİLER ÜZÜLMEYİN SİZE GELMEDĞİ İÇİN ORDA OYNAMADIĞI MAÇ BAŞINA FENEV 4MİLYON EURO ALACAK KAYNAK SAĞLAM

8
7
yanıtYanıtla
Gardaş:

Gardaş paranı bırakma, ingilizlerden söküp alabildiğini al ??

14
1
yanıtYanıtla
Ozil:

Tamam gardas

yanıt3
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title