Haberler

Son Dakika: Türkiye'de 15 Ocak günü koronavirüs nedeniyle 169 kişi vefat etti, 8 bin 314 yeni vaka tespit edildi

Güncelleme:

Son dakika: Ülkemizdeki koronavirüs vaka ve vefat sayıları düne göre düştü. 15 Ocak tarihinde açıklanan 24 saatlik verilere göre; 921'i semptomatik olmak üzere 8 bin 314 yeni vaka tespit edildi. Böylece toplam vaka sayısı 2 milyon 373 bin 115'e yükseldi. Vefat sayısı 169 artarak toplamda 23 bin 664'e çıktı.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nu paylaştı. 15 Ocak'ta açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 921'i semptomatik olmak üzere toplam 8 bin 314 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 169 olarak kayıtlara geçti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 23 bin 664'e, toplam vaka sayısı ise 2 milyon 373 bin 115'e yükseldi.

Son Dakika: Türkiye'de 15 Ocak günü koronavirüs nedeniyle 169 kişi vefat etti, 8 bin 314 yeni vaka tespit edildi

BUGÜNKÜ İYİLEŞEN SAYISI 9 BİNİ GEÇTİ

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 9 bin 109 hastanın daha taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 2 milyon 246 bin 47'ye yükseldi. Toplam test sayısı 27 milyon 66 bin 653'e, ağır hasta sayısı ise 2 bin 311'e düştü. Hastalarda zatürre oranı da yüzde 4,5 oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Koronavirüs Türkiye Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500

Yorumlar (30)

çaçan:

Devlet halkına desdek olmalıydı. Ama olmuyor göstermelik desdek. İş adamlarına Avm sahiplerine desdek yardım da küsur edilmiyor. Yevmiye ile ündelik çalışan gerçek ihtiyaç sahipleri unutuldu. Sayılar azalsa ne okur 6 ay daha bu ortam sürerse ekonomik olarak çöküş değil batış olacak.

21
11
yanıtYanıtla
TÜRK:

Namkörrrrrrrr

yanıt0
yanıt0
erkan aşıyı kendine:

yapıyor önce işte anla artık kardeş bu alemi düzen değişmez bu dünyanın altı var üstü varrr.. sen olduğun yere bak ta üstünden geçmesinler...

yanıt0
yanıt0
patoz:

kardeş sen Türkçe''yi nerede öğrendin?

yanıt0
yanıt2
rafet:

Çacan efendiDevlet daha nasıl destekolacak. ABD Almanya gibi zengin ülkeler aşıyı parayla yapıyor tedaviti ücretle yapıyor. onuda hastane yatak bulunursa. esnafa kira yardımı veriyor faizsiz kredi veriyor tüm iş yerleri yarı zamanlı çalışıyor işini kaybedenlere 3 er ay maaş ödemesi yapılıyor. sen de kalkmış Devletimizi beğenmiyorsun.

yanıt0
yanıt1
çaçan:

Kardeş iki harfi eksik-yanlış yazdım diyemi takdim. Klavye yabancı yurt dışından böyle olabiliyor bazen. Demek istediğimi anlamazsan da devlet zor günde devlettir unutma selamlar....

yanıt0
yanıt1
Aydın:

Haber başlığını yanlış atmışlar. Umut veren tablo yerine korkunç tablo denildi

16
9
yanıtYanıtla
Ammmaaa:

Heee heee

14
3
yanıtYanıtla
almanya da 1000 kişi:

biz korumalıyız. 175 kişi. nüfus aynı. kayıbımız çok şükür az. yedik diyelim...

12
3
yanıtYanıtla
yasar:

aynen palyaçolar oynuyor biz izliyoruz

yanıt0
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title