Haberler

AK Partili Dağ salgın döneminde İzmir'e 2 milyar 685 milyon lirayı aşan nakdi destek verildiğini açıkladı

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kovid-19 salgını sürecinde İzmir'e 2 milyar 685 milyon lirayı aşan nakdi destekte bulunulduğunu bildirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kovid-19 salgını sürecinde İzmir'e 2 milyar 685 milyon lirayı aşan nakdi destekte bulunulduğunu bildirdi.

Dağ, yaptığı yazılı açıklamada geçen yılın başından itibaren daha önce kimsenin tecrübe etmediği bir küresel salgınla karşı karşıya kalındığını ancak Türkiye'nin tüm dünyada sosyal destekler ve sağlık sistemi açısından ön plana çıkan bir ülke haline geldiğini belirtti.

Bu dönemde milyonlarca vatandaşa ülke genelinde nakdi destekler verildiğini ifade eden Dağ, İzmir'de de Sosyal Koruma Kalkanı altında toplamda 2 milyar 685 milyon lirayı aşan nakdi destek yapıldığını bildirdi.

Dağ, şunları kaydetti:

"Salgın nedeniyle durgunluk yaşayan sektörler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik birçok destek programı devreye alındı. Bu somut verilerle, her fırsatta 'İzmir'in Ankara tarafından hak ettiği önemi görmediği' yalanına sarılarak bu algıyı oluşturmaya çalışanların çabalarının beyhude olduğunu bir kez daha görmekteyiz. Bir yandan milletimizin eşi benzeri görülmemiş dayanışma ruhu, diğer taraftan devletimizin vatandaşını önceleyen sosyal devlet yapısıyla hem ülke genelinde hem de İzmir'de Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde ilgili kurumlarımızla milletimizin yanında olmayı sürdürüyoruz."

Kaynak: AA / Politika

Milletvekili Hamza Dağ AK Parti İzmir Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title