Haberler

Galatasaray maçı saat kaçta? Galatasaray maçı ne zaman? Galatasaray maçı hangi gün? GS maçı ne zaman? GS maçı kaçta? Galatasaray maçı hangi kanalda?

Galatasaray maçı ne zaman? Vodafone Park'ta bu hafta Beşiktaş ile oynanacak olan derbi mücadelesi öncesi her iki takımın taraftarları internette arama yapmakta. Peki, Galatasaray maçı ne zaman? GS maçı kaçta? Galatasaray maçı hangi gün? GS maçı ne zaman? Galatasaray maçı hakemi kim? Galatasaray maçı hangi kanalda? Galatasaray maçı saat kaçta?

Galatasaray maçı ne zaman? Galatasaray'ın bu hafta deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı derbi mücadelesi öncesinde maçın ne zaman olduğu ile ilgili araştırma yapmakta. Futbolseverler Galatasaray maçı ile ilgili internette en çok "Galatasaray maçı ne zaman? GS maçı kaçta? Galatasaray maçı hangi gün? GS maçı ne zaman? Galatasaray maçı hangi kanalda? Galatasaray maçı saat kaçta?" gibi soruları araştırmakta. İşte Galatasaray'ın, Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçı hakkındaki detaylar.

GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan maç 25 Ekim Pazartesi günü Vodafone Park'ta oynanacak.

GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray ile Beşiktaşarasında oynanacak olan derbi mücadelesi 25 Ekim Pazartesi saat 20.00'da oynanacak.

GALATASARAY MAÇI HAKEMİ KİM?

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan maçı Fırat Aydınus yönetecek. Fırat Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ve Erdem Bayık üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak.

GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki derbi mücadelesi BeİN Sports 1 kanalın'dan canlı olaracak yayınlanacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Vodafone Park Galatasaray Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title