Haberler

Fazıl Say'dan hakkındaki eleştirilere yanıt: Sanatçıları tutkuları ile baş başa bırakın

Güncelleme:

İBB Başkanı İmamoğlu'nun Sarıyer'deki balıkçıya gitmesiyle ilgili yaptığı paylaşım çok konuşulan sanatçı Fazıl Say, sosyal medya hesabından hakkındaki eleştirilere yanıt verdi. Ünlü sanatçı, "Sanatçıları tutkuları ile baş başa bırakın. Ve unutmayın; ülkeleri en çok temsil eden sanatçılardır" ifadelerini kullandı.

İstanbul'daki kar yağışı sırasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıya gitmesi, çok konuşuldu. Tartışmalara sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla katılan Say, İmamoğlu ve kendisinin eşinin de yer aldığı fotoğrafa "Belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun dün gece bir restoranda görüldüğü yanlış haberdir. İşin gerçeği şudur; bu 4 kişi dün bütün gece diskoda çılgınlar gibi dans etmiş ve içmiş, eğlenmiştir. Fotoğrafı çeken kişi de Devlet Bahçeli'dir!" yazdı.

MHP'DEN JET HIZIYLA YANIT

Say'ın bu sözlerine MHP cephesinden yanıt gecikmedi. MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Say'la ilgili, "Dün gece İBB'nin dostlarıyla yediği bizi şaşırtmadı. Anlaşılan sen de piyanoyu bırakıp kadrolu belediye soytarılığına soyunmuşsun. Aklının ermediği konulara girme. Akordun bozuk kabul ediyoruz. Soyadın Say dese de adamdan saymıyoruz" ifadelerini kullandı.

SAY'DAN HAKKINDAKİ ELEŞTİRİLERE YANIT

Bu gelişmelerin ardından suskunluğunu koruyan ünlü sanatçı Fazıl Say, sosyal medya hesabından bir takım paylaşımlarda bulundu. Say, "Sanatçıları tutkuları ile baş başa bırakın. Ve unutmayın; Ülkeleri en çok temsil eden sanatçılardır" dedi.

Piyanist Say'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaların tamamı şu şekilde:

"YAMUK AĞIZLI FAZIL, ALINDIĞIM BİR ŞEY DEĞİL"

"Yamuk ağızlı Fazıl".(Bu benim kırıldığım alındığım bir şey değildir.) Ben tavşan dudak doğumluyum.(3 dudak)Zordur. 4 ameliyatım var. Yine de; Görüntü tam düzelmez. Gerçek bu. Fiziksel olarak durum bu.

"ÇOK YORUCU BİR SÜREÇ GEÇİRDİM"

Keza ikincisi dişlerim. Tavşan dudak sebebiyle iç damaklarda çıkanlar oldu. Hacettepe'de 9 yıl süren (ve 17 yaşımda biten) çok yorucu bir ortondonti metodu ile dişler öne çekildi, yerleştirildi. Çok iyi bakmama ve uğraşmama rağmen sağlıklı ve iyi değil. Ne diyeyim?

"SANATÇILARI, TUTKULARI İLE BAŞ BAŞA BIRAKIN"

Sanatçıları tutkuları ile baş başa bırakın. Ve unutmayın; Ülkeleri en çok temsil eden sanatçılardır. Sanat içini dökmektir. Aynadır. Çağrıdır. 52 yıllık geçtiğim yolda, dünyada ve ülkemde; bazı şeyleri başardığımı ve çok ürün bıraktığımı düşünüyorum. O kadar Ne daha az ne daha çok

"SİYASİ ROL ALMAK GİBİ NİYETİM YOK"

Hayatımda hiç bir zaman her hangi bir siyasi rol, devlet görevi almak istemedim, istemeyeceğim. Öyle bir ilgim yok. İnsan olarak düşündüklerimi yazarım, o kadar. Belediyelerle yıllardır konserim filan olmadı. Olmasını da istemiyorum. Aslında olması doğal. Ama laf edilir.

"ÖZÜR DİLEYECEK BİR ŞEY YAZMADIM"

Özür dileyecek bir şey yazdığımda merak etmeyin. özür dilerim elbet. Ortada özür dilenecek bir şey yok. Haksızlıklara karşı insanları savunuyorum. Nokta! "Özür diletmek" ne kadar aciz bir durum. Ne kadar cılız! Kimseden özür dileyeceğim bir şey yazmadım! Onlar??"

Fazıl Say'dan kendisi hakkındaki eleştirilere yanıt: Sanatçıları tutkuları ile baş başa bırakın

Fazıl Say'dan kendisi hakkındaki eleştirilere yanıt: Sanatçıları tutkuları ile baş başa bırakın

Fazıl Say'dan kendisi hakkındaki eleştirilere yanıt: Sanatçıları tutkuları ile baş başa bırakın

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fazıl Say Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (8)

Zübeyir Kıvrak:

SANATÇIYMIŞ YÜRÜ BE DÜDÜK BİRİLERİNİN YALAKASIYIM DESEN DAHA İYİ YAKIŞIRDI SEN SENİN GİBİLERE

14
8
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Fazıl Saya'a bu eleştirileri yapanlar belli. Sözde dindar kesim. Bir müslüman nasıl olur da bir insanın her ne sebeple (kaza hastalık doğumsal veya yaratılış gereği vs) ortaya çıkarsa çıksın fiziki durumunu kusur olarak görüp onunla alay edebilir. AKP li bu seçmenlerin din anlayışının Muaviyenin din anlayışından farkı nedir? Böyle müslümanlık olur mu? Utanmaları lazım ama utanırlar mı?

5
15
yanıtYanıtla
Kenan Ozkan:

Senin gibi sanatçılar olmaz olsun.hemen ameliyatlara edebiyata çevirdin. Soytarı

13
4
yanıtYanıtla
Rasim Yilmaz:

Siyasi olarak yer almak istemiyorsan, siyasi olaylardan kendini alikoymasini öğrensen o zaman daha basarili olursun.Gundeme düşen haberlerde taraf olduğun insanlari , futursuzca savunma biçimin senin aslinda kimlerin iç sesi oldugunu iyi gösteriyor merak etme.Özur dilemek erdemdir herkesede nasip olmaz.Erdemli insanlar özür dilemekte zorlanmazlar ..

9
0
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Muhalefet bu yalaka destekçileri sayesinde asla iktidar yüzü göremezler

6
1
yanıtYanıtla
Mazlum Eyin:

Yaw ne boş yapmışsın Fazıl say bize mhp savundurdun ya ne diyim

7
0
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Birilerini savunurken Başkalarını yalandan karalamak sanatcının şerefiyse çok şereflisin

5
0
yanıtYanıtla
Resul Altıntaş:

Tükürdüğünüzü ne ilk ne de son yalamanızdır.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title