Haberler

Oyuncu Rüya Demirbulut, kıskançlıklarından sıkıldığı 22 yaş büyük aşkı Cem Yılmaz'dan ayrıldı

Güncelleme:

13 Mayıs'ta Erşan Kuneri dizisi ile izleyiciyle buluşan Cem Yılmaz, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Yılmaz, bir süredir aşk yaşadığı 22 yaş küçük oyuncu aşkı Rüya Demirbulut ile yollarını ayırdı. Demirbulut'un Yılmaz'ın kıskançlıklarından dolayı ilişkiyi bitirdiği ileri sürüldü.

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz aylarda kendisinden 22 yaş küçük oyuncu Rüya Demirbulut ile aşk yaşamaya başlamıştı. Serenay Sarıkaya'dan ayrıldıktan sonra adı birçok kişiyle anılan sanatçı, yeni kız arkadaşı Rüya Demirbulut'la geçtiğimiz aylarda Etiler'de bir mekan çıkışı ilk kez görüntülendi. Ancak çiftin mutluluğu kısa sürdü ve sosyal medyada birbirini takipten çıkartarak ayrıldıklarını ilan etti.

CEM'İN KISKANÇLIKLARINDAN RAHATSIZ OLDU

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; Komedyen Cem Yılmaz ile oyuncu Rüya Demirbulut'un ilişkisi kısa sürdü. Ayrıldıkları öğrenilen çiftten ilk hamle Cem Yılmaz'dan geldi. Cem Yılmaz sevgilisini sosyal medya hesabından takibi bıraktı. Birkaç gün sonra ise Rüya Demirbulut, kendi sosyal medya hesabından Cem Yılmaz'ı takipten çıktı. Rüya Demirbulut'un, Cem Yılmaz'ın kıskançlıklarından bıktığı için ilişkiyi noktaladığı iddia edildi.

Oyuncu Rüya Demirbulut, kıskançlıklarından sıkıldığı 22 yaş büyük aşkı Cem Yılmaz'dan ayrıldı

RÜYA DEMİRBULUT KİMDİR?

1995 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Rüya Helin Demirbulut, Güzel oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun oldu. 2015 yılında Lysistrara Düşleri isimli tiyatro oyununda sahne alan Demirbulut, 2019 yılında TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan Tek Yürek isimli dizide rol aldı.

Oyuncu Rüya Demirbulut, kıskançlıklarından sıkıldığı 22 yaş büyük aşkı Cem Yılmaz'dan ayrıldı

Oyuncu Rüya Demirbulut, kıskançlıklarından sıkıldığı 22 yaş büyük aşkı Cem Yılmaz'dan ayrıldı

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Cem Yılmaz İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (3)

diyar-ı bekir:

nerde bu ensar vakfı diye kendilerini yırtan malum tayfa bakın adam çocuğu yaştaki kızla çıkıyor

13
6
yanıtYanıtla
KARAYEL:

senin tayfa ise ergenligi sinir olara koymus ne haber? bu kadina bakiyorum da en azinda 20 filan var.

yanıt0
yanıt1
TT:

Aşkları kısa sürmüşmüşşşş, belkide kısa süren başka şeylerde vardı, sordunuz mu Cem e... Gerçi şimdi uzatmanın yolu var ama bu mecrada uzun uzun anlatmayacağım...

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title