Haberler

Metin Feyzioğlu'ndan canlı yayında Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak sözler: CHP üst yönetimi HDP'ye gönülden bağlı

Güncelleme:

Eski Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, katıldığı canlı yayın programında CHP'ye ilişkin sert eleştirilerde bulundu. CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun SİHA'lara yönelik çıkışlarıyla ilgili "Türkiye'nin teröre karşı verdiği mücadeleden rahatsız" yorumunu yapan Feyzioğlu, CHP üst yönetimiyle ilgili de dikkat çeken sözler sarf etti. Feyzioğlu, "CHP üst yönetiminin büyük kesiminin HDP'ye gönülden çok bağlı olduklarını düşünüyorum" dedi.

Eski Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, A Haber'de Melih Altınok'un sunduğu 'Sebep Sonuç' programına konuk olarak CHP'li Kaftancıolu ve Sezgin Tankrıkulu dahil CHP'nin üst yönetimi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

"CHP ÖZERKLİK VAAT EDİYOR"

Feyzioğlu, CHP'nin yerel yönetimlere özerklik vadettiğini belirterek, "CHP parti programında var bu. Avrupa Konseyi özerklik şartına Türkiye çekinceler koymuştur" dedi.

"TANRIKULU SİHA'LARDAN NEFRET EDİYOR"

Tanrıkulu'nun SİHA'larla ilgili yaptığı paylaşımlara da değinen Feyzioğlu, "Sezgin Tanrıkulu İHA ve SİHA'lardan nefret ediyor. Ve Türkiye'nin teröre karşı verdiği mücadeleden rahatsız" ifadelerini kullandı. Feyzioğlu sözlerine şöyle devam etti: "Orada üst yönetimin özel korumasıyla bulunan Sezgin Tanrıkulu'na sorsanız, 'Üniter devletten yana mısın?', 'Eyalet mi, üniter devlet mi?' deseniz. Size illâ cevap vermek zorunda kalırsa, 'Üniter devlet' demez, diyemez. Mesela bu kişiye deseniz siz, 'Şehirler eğitim meselesini kendiler üstlensin mi?' 'Eğitim, milli eğitim mi olsun, yoksa her bölge kendi eğitiminden mi sorumlu olsun, federal devletlerde olduğu gibi...' Bu kişi, maalesef onu orada tutanlar, size diyecekler ki, "Tabii şehirlere verelim, yerinden yönetim ilkesi eğitimi de kapsamalı' diyecekler. 'Polis hizmetleri, belediye başkanlarının emrinde mi olsun yoksa Ankara'ya bağlı mı olsun?' diye sorduğunuzda, bu kişi ve onu orada tutanlar 'Tabii ki bizim hayalimiz şehirlerin polis hizmetini vermesidir' diyecekler.

"CHP ÜST YÖNETİMİ HDP'YE GÖNÜLDEN BAĞLI"

Daha önce, 6'lı masanın kendisinin HDP olduğunu dile getiren Feyzioğlu, "CHP üst yönetiminin büyük kesiminin HDP'ye gönülden çok bağlı olduklarını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"KAFTANCIOĞLU'NUN SÖZLERİ AVRUPA'NIN HER YERİNDE SUÇ"

Feyzioğlu ayrıca, Tanrıkulu ve Kaftancıoğu gibi CHP üst yönetiminden birçok kişinin partideki Atatürkçü kesimden rahatsız olduğunu vurguladı. Avrupa'nın her yerinde CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun sözlerinin suç sayılacağını söyleyen Feyzioğlu, "Kaftancıoğlu CHP'de değil HDP'de barınabilir. Sözde soykırımı gider anarsınız, ana muhalefet partisinin İstanbul İl Başkanı olamazsınız sonra, HDP'de olursunuz." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Metin Feyzioğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

Serkan Aslan:

Metin Fevzi oğlu tek sözüne inanmayın bir ara akp yerden yere vurdu şimdi de CHP yi şaka gibi bence fevzioglu araştırıp yargı yolu açılmalı

52
102
yanıtYanıtla
Points Grup:

adam doğru söylüyor hangi sözüne inanmıycan serkan kardeş hangisi yalan söylede bilelim

yanıt11
yanıt0
Özgür Sevindik:

Şimdi bunada satılık diyecekler herkesmin gördüğünü bu dile getirmis

86
39
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

hdp'ye bağlıdan beter chp hdp'nin kuyruğu oldu

77
44
yanıtYanıtla
vedat cici :

doğruya doğru

82
33
yanıtYanıtla
Bir baba indi:

Adam haklı, doğru söze ne denir.

69
39
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

bunu açıklamaya gerek yok bütün ülke biliyor chp nin saklama gibi bir gayreti de yok açık açık dile getiriyorlar

50
27
yanıtYanıtla
corci:

adam 3 sene önce de tam tersini söylüyordu, seçimden sonra da yine kayık değiştirecektir.

25
34
yanıtYanıtla
Yusuf Ayan:

Yiğidi öldür hakkını yeme adam doğru söylüyor imamoglu hdp tabanlı oylar ile seçildi nerden mi biliyorum cevremdeki hdplilerin bu sekilde talimat alıp oy vermesinden

39
20
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

hainler ordusu CHApe

32
20
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title