Haberler

Van haberi: İyi Parti'nin İstanbul Esenyurt'taki Karavanına Saldırı. İyi Parti Esenyurt İlçe Başkanı: "Siyaseti Saldırganlık Olarak Bilen Her Türlü Vandallara...

Güncelleme:

Van gündem haberine göre İYİ Parti’nin İstanbul’un Esenyurt ilçesindeki üye kayıt karavanına 20-25 kişilik bir grup saldırdı. Saldırıda iki partili yaralandı. İYİ Parti Esenyurt İlçe Başkanı Hasan Akkuş, “Siyaseti saldırganlık olarak bilen her türlü vandallara karşı İYİ'lik kazanacak. Hukuk kazanacak. Adalet ve demokrasi kazanacak” dedi.

İyi Parti'nin İstanbul'un Esenyurt ilçesindeki üye kayıt karavanına 20-25 kişilik bir grup saldırdı. Saldırıda iki partili yaralandı. İYİ Parti Esenyurt İlçe Başkanı Hasan Akkuş, "Siyaseti saldırganlık olarak bilen her türlü vandallara karşı İYİ'lik kazanacak. Hukuk kazanacak. Adalet ve demokrasi kazanacak" dedi.

İYİ Parti'nin Esenyurt'taki üye kayıt karavanına ve karavanda görevli partililere bugün 20-25 kişilik bir grup tarafından saldırı düzenlendi. Esenyurt Kıraç mahallesinde yaşanan saldırıda, karavanda bulunan Uğur Ayrım ve Oktay Erol yaralandı. İYİ Parti Esenyurt İlçe Başkanı Hasan Akkuş, sosyal medya hesabında şu açıklamayı yaptı:

"Kıraç Papatya Caddesi'ndeki karavanımıza yapılan saldırı sonucu 3. bölge teşkilat başkanımız Uğur Ayrım ve mahalle başkanı Oktay Erol yaralandı. Siyaseti saldırganlık olarak bilen her türlü vandallara karşı İYİ'lik kazanacak. Hukuk kazanacak. Adalet ve demokrasi kazanacak."

"SÖYLEYECEK SÖZÜ, SAVUNACAK FİKRİ OLMAYANLARIN BU KORKAK SALDIRISINI KINIYORUM VE TAKİPÇİYİZ"

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ise sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"İstanbul Esenyurt'ta, İYİ Parti'mizin irtibat ve üye kayıt karavanında saha çalışması yaptıkları esnada saldırıya uğrayan sevgili Oktay Erol ve Uğur Ayrım'a geçmiş olsun diliyorum. Söyleyecek sözü, savunacak fikri olmayanların bu korkak saldırısını kınıyorum ve takipçisiyiz."

Kaynak: ANKA / Güncel

İYİ Parti Hisarcık İstanbul Esenyurt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title