Haberler

Kbt Kimya Türkiye'den Sonra Amerika'da

Güncelleme:

KBT Kimya, yurt dışındaki yapılanma çalışmalarını da sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Miami' de kendi ofisini açan firma, Brezilya'da da kısa bir süre sonra kendi ofisiyle hizmet verecek. KBT Kimya, ağustos ayında da Azerbaycan'da bayilik vererek çalışmalarını sürdürecek.

KBT Kimya, Japon menşeili, Malezya üretimli, hem uygulamadaki kolaylığı hem çevreci özellikleri hem de sağladığı faydalar ile devrim yaratan özel ürünleri ülkemize getiriyor. Isı yalıtımı konusunda güçlü bir alternatif olan Kristalbond'un ardından, araba farlarının yenilenmesini sağlayan Crystalite ve Restorlite'ı pazara sunan KBT Kimya, yurt dışında da hizmet veriyor. Firma, KristalBond'un Türkiye dışında Avrupa, Kuzey Afrika, Kuzey ve Güney Amerika bölgeleri distribütörlüğünü de yürütüyor. Kısa bir süre önce Miami'de kendi ofisini açan KBT Kimya, önümüzdeki günlerde Brezilya'da da kendi ofisini kuracak. Firma, Ağustos ayında Azerbaycan'da, 2011 sonuna kadar da Almanya, İsviçre, Kuveyt ve Suriye'de bayilik verecek. KBT Kimya, yurt dışındaki sektörel fuarlara yoğun şekilde katılarak ürün ve uygulamaların tanıtımını gerçekleştiriyor.

KBT Kimya Genel Müdürü Işık Tolgay, ısı yalıtımı ile enerji tasarrufu sağlayan Türkiye'de çeşitli illerde farklı mekanlara başarıyla uyguladıkları KristalBond'un ısı yalıtımı ile ciddi enerji tasarrufu sağlandığını belirtiyor. Yurt içi uygulamalarından yurt dışı yapılanmaya da hız verdiklerini söyleyen Tolgay, çeşitli ülkelerde ofis açarak ya da bayilikler vererek büyüyeceklerini ifade etti. Tolgay' ın verdiği bilgiye göre firmanın bir sonraki adımda hedefi ise Malezya'daki üretimi Türkiye'ye getirmek.

Cam ömrü boyunca enerji tasarrufu

Isı yalıtımı sağlayan KristalBond kızılötesi ışınları keserek; yazın uygulandığı ortamda 6 ile 10 derecelik bir serinlik sağlarken; kışın ise iç mekandaki sıcağın camlardan dışarı kaçmasını önleyerek yaklaşık 3 derecelik bir fark sağlıyor. Böylece yazın klima kullanımını azaltıp verimi artırmak mümkün oluyor. Kışın da iç mekanda muhafaza edilen ısı ile konforu artırıyor.

Soğutmada kullanılan enerji ile ilgili Japonya'da yapılan ölçümlerde yaklaşık %14'lük bir tasarruf sağladığı görülüyor. KristalBond'un uzun ömürlü olması konusunda da en iyi örneklerden biri; Japonya'da 12 yıl önce uygulama yapılan bir mekandaki ölçümlemede aynı performansın görülmesi... KristalBond, şeffaf yapısı sayesinde güneş ışığından maksimum derecede faydalanmaya olanak sağlayarak suni aydınlatmadan da tasarruf sağlıyor. Enerji tasarrufuna dayalı olarak CO2 emisyonunu da azaltıyor.

Araba farları yenilenip renkleniyor

Japon sıvı cam teknolojisinin otomotiv sektörüne uyarlanmış hali olarak sunulan "Crystalite" ve "Restorlite" ürünleri ile eskiyip matlaşan araba farları yepyeni bir görünüme kavuşup, aracınızın rengi veya stilinize göre renklendirilebiliyor. Restorlite ile sararmış ve matlaşmış farlar temizlendikten sonra sıvı cam özelliği ile dayanıklı bir koruma katmanı oluşturarak araç farlarını tekrar oksitlenmeye karşı yaklaşık 1,5-2 sene koruyor. Aynı sıvı cam teknolojisi ile polikarbonatı kristale dönüştüren Crystalite, ışık geçişini artırarak, farlara kristal berraklık kazandırıyor ve ayrıca koruyucu bir katman oluşturarak uygulandığı farların çizilme ve ısı dayanımını da artırıyor. Crystalite, farklı renk seçenekleri ile modifiye tutkunlarına arabasını kişiselleştirme imkanı da yaratıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title