Haberler

Kiralık Otomobille Kuyumcuyu Boşalttılar

Manisa'da bir kuyumcu dükkanının kepengini kırıp 50 bin TL değerinde altın ve pırlanta çaldıkları ileri sürülen S.B.(Selçuk Batki) ile M.E.(Murat Eken) polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Pişkinliği HERKESİ ŞAŞIRTTI

Manisa'da bir kuyumcu dükkanının kepengini kırıp 50 bin TL değerinde altın ve pırlanta çaldıkları ileri sürülen S.B. (Selçuk Batki) ile M.E. (Murat Eken) polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan zanlılardan S.B.'nin sahte kimlikle İzmir'den otomobil kiralayıp hırsızlığı gerçekleştirdiği, GPRS cihazı takılı otomibili de evinin önüne park ettiği ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan S.B.'nin rahat tavırlarla Pavyonda yemeye para lazımdı. Kaymak gibi geldi diyerek gülmesi görenleri hayrete düşürdü.

Olay, Çarşı Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi 1808 Sokak Numara 6'daki Yavaşlar Kuyumculuk'ta dün (Pazartesi) saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Çarşıdaki çay ocağının işletmecisi erken saatte işyerini açmak için geldiği sırada Recep Yavaş'a ait kuyumcu dükkanının demir kepenklerinin kırıldığını fark etti. Polisi arayan çay ocağı işletmecisi daha sonra Yavaş'a haber verdi. Yavaş ve polisin yaptığı incelemede, 50 bin TL değerinde altın ve pırlantanın çalındığı tespit edildi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, bölgedeki MOBESE kameralarının kayıtlarını inceledi ve 35 EEY 58 plakalı bir otomobile ulaştı. Otomobolin İzmir'in Hatay Semti'ndeki bir oto kiralama firmasından Durmuş Ali Keskin adına kiralandığını belirledi. Polis Durmuş Ali Keskin adının daha önce Manisa'daki bazı otellerde kullanıldığını saptadı. Otellerdeki güvenlik kameralarının kayıtlarını da inceleyen polis, Durmuş Ali Keskin sahte kimliğinini kullanan kişinin hırsızlıktan kaydı bulunan S.B. (Selçuk Batki) olduğunu belirledi.

GPRS CİHAZINDAN OTOMİBİLİN YERİ TESPİT EDİLDİ

Oto kiralama firması, GPRS cihazından otomobilin Merkez Efendi Mahallesi'nde park halinde olduğu bilgisini verdi. S.B.'nin evinin bulunduğu sokağa giden polis, otomobili bulup eve operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada, kuyumcu dükkanından çalınan malzemeler ele geçirildi. S.B.'nin ifadesinde, M.E.'nin (Murat Eken) (26) de bulunduğunu söylemesi üzerine hırsızlıktan kaydı bulunan M.E.'nin de evine operasyon düzenlendi ve zanlı yakalandı. Otomobilde parmak izi çalışması yapılırken gözaltına alınan S.B. ile M.E. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan S.B. bu sırada polise, Korkmayın kaçmıyorum, basın mensuplarına da gülerek, Bana pavyonda yemek için para lazımdı. Bu kaymak gibi geldi. Paraları çatır çatır yedim dedi. Ancak çalınan tüm altın ve pırlanta takıların ele geçirildiği ve Yavaş'a teslim edildiği belirtildi.

Kuyumcu dükkanı çalışanı Volkan Akaylar, O sırada güvenlik kameramız çalışmıyordu. Telefon gelince dükkana koştuk. Takıların çalındığını gördük. Ancak şüphelilerin yakalanması bizi çok mutlu etti diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title