Haberler

LCW'nin Yatırımları Yenal Gökyıldırım'a Emanet

Güncelleme:

C Waikiki Uluslararası Mağazacılık Genel Müdürlüğü'ne, Doğan Online'ın CEO'su Yenal Gökyıldırım getirildi.

LC Waikiki'nin uluslararası mağazacılık yatırımları Yenal Gökyıldırım'a emanet

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümü olan 2023 yılında Avrupa'nın en başarılı 3 hazır giyim markasından biri olmayı hedefleyen ve bu kapsamda büyüme yönünü uluslararası pazarlara çeviren LC Waikiki, uluslararası mağazacılık yatırımlarını Doğan Online CEO'su olarak görev yapan Yenal Gökyıldırım'a emanet etti.

Sırasıyla Philips, DAF, 3M, Honda, Singapur Havayolları, Doğan Online şirketlerinde üst düzey yöneticilik yapan Yenal Gökyıldırım, bundan sonra LC Waikiki'nin Uluslararası Mağazacılık Genel Müdürü olarak görev yapacak.

LC Waikiki'nin Uluslararası Mağazacılık Genel Müdürü Yenal Gökyıldırım, 1990 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 1990-1992 yılları arasında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde MBA yapan Gökyıldırım, çok sayıda uluslararası şirkette üst düzey görevlerde bulundu.

1997-2011 yılları arasında başarıyla sürdürdüğü 14 yıllık Philips kariyerinde, İstanbul, Dubai, Viyana'da çalıştıktan sonra şirketin merkez ofisinin yer aldığı Amsterdam'da, Batı Avrupa ve Kuzey Amerika'dan Sorumlu Başkanlık görevini yürüttü.

2011 yılında Türkiye'ye dönen Gökyıldırım, her birinin kendi segmentinde lider olduğu şirketlerden oluşan Doğan Online'da CEO'luk görevini yürütüyordu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yıldız Teknik Üniversitesi Philips Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title