Haberler

Azdavay'da Karne Heyacanı

Azdavay 75.Yıl Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulunda karne dağıtım töreni yapıldı.2012-2013 Eğitim öğretim yılının bitmesiyle düzenlenen törene Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı, Azdavay Milli Eğitim Müdürü Murat Şimşek, Okul Müdürü Ahmet Yazgan,...

Azdavay 75.Yıl Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulunda karne dağıtım töreni yapıldı.

2012-2013 Eğitim öğretim yılının bitmesiyle düzenlenen törene Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı, Azdavay Milli Eğitim Müdürü Murat Şimşek, Okul Müdürü Ahmet Yazgan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

75.Yıl C.YİB Okulu 4/B sınıfında düzenlenen karne dağıtım töreninde konuşma yapan Doğramacı, "SBS sınavında başarılı olan öğrencileri tebrik ederim düşük not alanlarında lisede daha çok çalışarak açıklarını telafi etmelerini bekliyorum.

Siz artık çocukluktan gençlik dönemine geçtiniz, ortaokul ve lisede ne kadar fazla çalışır ve başarılı olursanız üniversitelerin istediğiniz bölümlerine girme şansınız artar. Bu günlerinizi değerlendirin" dedi ve konuşmasının ardından öğrencilere karnelerini dağıttı.

Okul öncesi sınıfta da belge verilme törenine katılan Doğramacı çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Azdavay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title