Haberler

Fenerbahçe, Yeni Sezon Öncesi Tempo Yapacak

Güncelleme:

Fenerbahçe, 29 Ağustos'ta başlayacak Spor Toto Süper Ligde yeni sezona yoğun bir tempoda hazırlanacak.

Fenerbahçe, 29 Ağustos'ta başlayacak Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona yoğun bir tempoda hazırlanacak.

Sarı-lacivertli takım, lig öncesi 26 günde 7 karşılaşmaya çıkacak. Altı hazırlık maçı oynayacak Fenerbahçe, 25 Ağustos'ta Galatasaray ile yapacağı TFF Süper Kupa karşılaşmasıyla yoğun temposunu tamamlayacak.

Yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını İran'ın Sepahan takımıyla Düzce'de oynayan ve 1-0 kazanan Fenerbahçe, 31 Temmuz Perşembe günü İngiltere'nin Sheffield United ekibiyle, Soma'daki maden faciasında zarar görenlerin yararına deplasmanda karşı karşıya gelecek.

İngiltere'den Danimarka'ya geçecek sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nin son şampiyonu İspanyol temsilci Sevilla ile 2 Ağustos Cumartesi günü Kopenhag'daki Brondby Stadı'na karşılaştıktan sonra, 8 Ağustos Cuma günü ise İngiliz ekibi Chelsea ve Beşiktaş'la, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, Soma maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine destek amacıyla düzenlenecek 3'lü turnuvada mücadele edecek. Geliri Soma'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlanacak turnuvada üç kulübün taraftarları tribünlerde bir arada oturacak.

Fenerbahçe, 16 Ağustos Cumartesi günü yine kendi sahasında Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla oynayacağı maçın ardından hazırlık sürecini, 19 Ağustos Salı günü Roma Olimpiyat Stadı'nda, Salih Uçan'ın da kiralık olarak formasını giydiği İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Roma ile oynayacağı karşılaşmayla tamamlayacak.

İlk resmi maçı Galatasaray ile oynayacak

Sarı-lacivertli ekip, hazırlık maçlarının ardından yeni sezonun ilk resmi karşılaşmasını ise Galatasaray ile yapacak.

Fenerbahçe, TFF Süper Kupa maçında 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Soma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title