Haberler

Cezaevinden İzinli Çıktı, Hırsızlık İddiasıyla Gözaltına Alındı

Kocaeli'de hırsızlık ve dolandırıcılık suçundan hükümlü bulunduğu cezaevinden izinli olarak çıkan 40 yaşındaki Ebru Erdurak, geldiği Şanlıurfa'da 3 hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Kocaeli'de hırsızlık ve dolandırıcılık suçundan hükümlü bulunduğu cezaevinden izinli olarak çıkan 40 yaşındaki Ebru Erdurak, geldiği Şanlıurfa'da 3 hırsızlık olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Kocaeli'de hükümlü olarak cezaevinde bulunan Ebru Erdurak, cezaevi yönetiminden bir haftalık izin alarak İstanbul'a gitti. İddiaya göre, dün İstanbul'dan uçakla Şanlıurfa'ya gelen Erdurak, yanında oturan kadın yolcunun cüzdanını çaldı. İçerisinde 400 lira, kredi kartı ve nüfus cüzdanı bulunan çantayla birlikte uçakta inen hırsızlık şüphelisi Ebru Erdurak, kent merkezinde bir bankaya giderek, görevliye çaldığı cüzdanın içerisinde bulunan nüfus cüzdanı kendisine aitmiş gibi vererek, Şifremi unuttum bana yardımcı olur musunuz diyerek hesaptan 3 bin 800 lira çekti. Ardından ilaç almak için Atatürk Bulvarı'nda bulunan bir eczaneye giren Ebru Erdurak, eczane çalışanları raftan ilaç almaya gittiği sırada masa üzerinde bulunan 2 akıllı cep telefonunu el çabukluğuyla alıp eczaneden ayrıldı. Eczanedeki hırsızlık olayının işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

İstanbul'a dönmek için dün gece havaalanına giden Ebru Erdurak, rahatsızlandığını söyleyerek görevlilerden yardım istedi. Görevlilerin havaalanı revirine götürdüğü Erdurak, burada kendisini muayene eden doktorun da cep telefonu ve saatini çaldı.

Bir süre sonra binmek için uçağa giden Ebru Erdurak, hırsızlığı fark eden doktorun haber verdiği polisler tarafından gözaltına alındı. Yapılan üst aramasında kadının çantasında çalıntı 3 cep telefonu, cüzdan, kredi kartı, para ve altın kolye ele geçti.

5 saat içerisinde bulunduğu mekanlarda hırsızlık yaptığı tespit edilen Ebru Erdurak'ın yapılan kimlik kontörlünde ise Kocaeli'nde bulunan cezaevinde izinli çıktığı öğrenildi. Uyuşturucu kullanmak, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi suçlardan 25 ayrı suç kaydı olan ve tutuklu olduğu cezaevinden çıkarak geldiği kentte 3 ayrı hırsızlık yaptığı saptanan Ebru Erdurak, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title